AMESTEC DE MORINGA CU VERBINĂ ȘI LĂMÂIE - ceai de plante
Cunoașteti copacul miraculos? Și Copacul Lon - gevității? Sau Copacul-Cenușăreasa? Un astfel de nume a primit Moringa, un copac indian cu o multitudine de utilizări. Frunzele, fructele, florile și rădăcinile sale conțin substanțe natu - rale extrem de valoroase, întăresc și protejează întregul corp. Din scoarța copacului se fac rogojini și frânghii rezistente. Trebuie să cunoasteți neapărat Moringa!
Compoziție
Iarba de lamaie 27%, Mango confiate (mango, zahăr), Frunze de Moringa 20%, Sporiș 9%, Flori de mușețel, Bucăți de portocale, Aromă naturală, Bucăți de pere, Floare de floarea soareluiInfuzia și gustul ceaiului
Amestecul de Moringa cu verbină și lămâie oferă o infuzie galben deschisă cu o aromă proaspătă distinctivă. Gustul este marcat cu portocale, mango, lămâie și smochine. Aroma este echilibrată, plină, foarte plăcută.
Originea ceaiului
Baza acestui ceai vărsat este Moringa oleifera, un copac originar din India. Datorită calităților sale excelente și adaptabilității relativ bune, acesta crește și în țările Arabe, Madagascar și Africa. Moringa în condiții naturale crește până la 12 metri, dar pe plantații se menține la înălțimi mai mici pentru a menține un acces mai ușor la frunze, flori și fructe. Se dezvoltă foarte repede, crește până la 3 metri pe an, ceea ce îl face a doua plantă cu creștere cea mai rapidă din lume imediat după bambus. Moringa este sursa multor substanțe benefice pentru sănătate, are o valoare nutritivă ridicată și se poate utiliza întreaga plantă. Este denumită superaliment și planta viitorului.
Ierbar și efecte ceaiuri
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 5 minute | 1 până la 2 lingurițe la1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai adăugați apă fierbinte de 80 °C în proporție de 1 - 2 lingurițe la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Valoarea energetică: | 10 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.6 g |
din care zaharuri: | 0.6 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |