075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ANANAS FLAMBAT- ceai de fructe

Cod: 1548

Ah, ce mult cocos! Dacă vă place parfumul de cocos la fel de mult ca și nouă atunci nu ezitați. Acest ceai de fructe îl va oferi din plin. Imaginați-vă că are gust nu numai de cocos, dar mai ales de ananas. Proaspăt, suculent, dulce-acrișor. Printre ingrediente veți găsi și bucăți de mere. Și acesta este întregul secret al acestei delicatese. Îl recomandăm atât iarna cât și vara, pentru zile obișnuite dar și în zilele de sărbătoare.

Pachete mari:
Pachete mici:
75,6 Lei /250 g 30,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Ananas, Flambovaný (pražený) ananas
Pentru copii
Pentru copii:
de la 1 an
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Bucăți de măr, Chipsuri de nucă de cocos (nucă de cocos, zahăr), Bucăți de ananas 10%, Aromă naturală

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe Ananas flambat oferă o infuzie de culoare galben-portocalie. După miros, s-ar putea să nu-i ghiciți gustul proaspăt, dar prima înghițitură va demonstra contrariul. După ce îl veți mirosi vă veți regăsi într-un paradis al cocosului, după ce îl veți gusta, ceaiul vă va purta pe plajă cu o băutură din suc de ananas proaspăt stors. Acest ceai este foarte proaspăt și în același timp minunat nu numai în varianta cu gheață, dar și ca o băutură fierbinte.

Originea ceaiului

Să începem cu ananasul. Știați că odată ce fructul său (apropo cu o dezvoltare foarte interesantă) se maturizează, întreaga plantă moare? Producția globală de ananas este de aproximativ 15 milioane de tone pe an? Și că fructele conțin bromelaină care ajută digestia? Ananasul este pur și simplu un fruct cu multe surprize.

Ananasul (Ananas comosus) este clasificat de botanici în familia Bromeliaceaelor. Este originar din America de Sud, dar astăzi este cultivat peste tot în zonele tropicale și subtropicale, atât în ​​aer liber, cât și în sere. Cel mai mare volum de ananas recoltat la nivel mondial provine din Thailanda, Filipine, China, Indonezia, dar și Hawaii sau Costa Rica și Mexic.

Planta în sine nu este de obicei mai înaltă de 120 de centimetri, este caracterizată printr-o rozetă cu ​​frunze lungi și rigide. În centrul său, apare o tulpină, care se termină cu flori specifice ascunse în frunze tari. De obicei, nu sunt polenizate, cu toate acestea, după înflorire, se transformă în fructul cunoscut sub numele de ananas. Fructul cântărește până la 3 kilograme, se maturizează în aproximativ 3 luni și nu conține semințe la majoritatea soiurilor.

Ananasul conține vitamina C, vitaminele din complexul B, minerale, aminoacizi importanți și bromelaină, o enzimă proteolitică implicată în descompunerea proteinelor. Fructele sunt utilizate atât în ​​industria alimentară (pentru consumul direct, producția de băuturi, gemuri etc.), cât și în farmacologie și medicină.

A doua componentă importantă a acestui ceai este cocosul, adică nuca de cocos, fructul arborelui de cocos (Cocos nucifera). Potrivit experților, probabil că provine din Asia de Sud-Est și, în timp, s-a răspândit în majoritatea statelor tropicale. Cei mai mari cultivatori sunt Indonezia, Filipine, India, Brazilia și Sri Lanka. Producția mondială anuală de nucă de cocos este de aproximativ 60 de milioane de tone.

Arborele de cocos este un palmier, cu o înălțime de 30 de metri cu frunze alungite, care cresc din vârful său. În fiecare an, poate să producă până la 120 de fructe - cu un diametru de 30 de centimetri. Ceea ce numim nucă de cocos este de fapt sămânța din care a fost îndepărtată coaja fibroasă. Sub coaja tare se află o pulpă și o emulsie, adică lapte de cocos. Este remarcabil faptul că nuca de cocos își păstrează germinația timp de câteva luni până la ani, astfel încât se poate răspândi în diferite țări.

În ceea ce privește substanțele valoroase pe care le conține nuca de cocos, merită cu siguranță să menționăm calciu, proteine, potasiu, vitamina C și vitamina B.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită (100 °C), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MANGO STRĂLUCITOR - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANGO STRĂLUCITOR - ceai de fructe

Mango ... Mirosirea acestui ceai de fructe vă va forța să închideți ochii pentru o clipă. Linisti respirația și lăsați imaginația să facă ceea ce stie cel mai bine. Poate că vă va duce undeva în Asia de Sud, unde aceste fructe dulci au fost cultivate cu mii de ani în urmă. Sau în Andaluzia, unde se recoltează astăzi. În orice caz, veți trai o experiența înălțătoare. Apoi, va fi doar un pas pentru a savura ceașca cu Mango strălucitor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
78,5 Lei /250 g 31,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. În primăvară, ca și când l-ați găsi, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu vă dezamăgește niciodată. Acesta este amestecat cu ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și calitățile lor. Invitați la unicul mango pe colegul de la lucru, pregatiti-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succes garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
56,2 Lei /250 g 22,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021

FRUCTE MAGICE - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FRUCTE MAGICE - ceai de fructe

Acesta este soluția pentru o gustare dulce! Un ceai frumos aromat, fructat și, în plus, perfect roz, care va potoli nu numai setea, dar și dorința de ispită calorică. Înlocuiește o mână de bomboane și aduce confort imediat după prima înghițitură. Copii mici îl iubesc, dar nici iubitorii de ceai născuți mai devreme nu stau deoparte. Cu Fructele magice, fiecare călătorie este perfectă și fiecare gustare este minunată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,0 Lei /250 g 28,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021

Ați vizualizat


DOMINICANA BARAHONA AA - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DOMINICANA BARAHONA AA - cafea boabe

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
58,8 Lei /250 g 23,5 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 10. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »