ARIPI DE FLUTURE - ceai verde
Usor, frumos și incredibil de parfumat. Ceai vrac Aripi de fluturi mangaie cele mai fine simturi și descopera cele mai alese gusturi. Rezonanta visinelor, ananasului și florilor de iasomie este perfectă. Pe un fundal proaspat verde de Sencha nu poate oferi nimic altceva decat o experiență gastronomică superba. Lăsați-vă să plutiti pe aripile fluturilor ...
Compoziție
Ceai verde Sencha, Ananas confiate (ananas, zahăr), Iarba de lamaie, Aromă naturală, Bucăți de vișine, Floare de iasomieInfuzia și gustul ceaiului
Minunata infuzie galben-verzuie dezvăluie secretele sale imediat după prima degustare. Prezența ceaiului Sencha verde se simte în băutură, așa că recunoaștem prospețimea ierboasă, astringența ușoară și gustul răcoritor, ușor amărui. Alături de el, înflorește minunat urma de vișină, iasomia dulce și o picătură de ananas exotic. Ceaiul vrac Aripi de fluture este excelent pentru pregătirea de ice tea. Încercați să turnați ceaiul călduț în paharul plin 2/3 cu cuburi de gheață. Veți obține o băutură răcoritoare delicioasă.
Originea ceaiului
Sencha folosit în acest ceai provine din grădini de ceai japoneze care se întind în regiunea Shizuoka.
Sub muntele sacru Fuji cresc plantele de ceai de la care de obicei primăvara devreme sunt recoltate cele mai tinere 2 până la 3 frunze. Acestea conțin cea mai mare cantitate de tein și antioxidanți pentru care sunt ceaiurile verzi atât de apreciate. Recoltarea începe dimineața foarte devreme, o realizează femeile locale. Frunzele le smulg fie cu mâna, fie le taie cu foarfece speciale. După o scurtă veștejire a frunzelor de ceai la soare, are loc expunerea termică la aburi. Astfel este oprită oxidarea ceaiului și păstrate proprietățile sale, precum și culoarea verde. Urmează comprimarea în ace subțiri, uscarea și sortarea.
Ananasul, iarba sârma ghimpată (lemongrass), vișinele și florile de iasomie le comandăm de la furnizorii certificați din țările UE. Avem astfel siguranța, că fructele și plantele le-au conservat în cele mai severe condiții.
Preferăm așa-numita liofilizare, adică înghețarea în vid, care păstrează culoarea, gustul și mirosul materiilor prime, și în același timp nu le sărăcește de beneficiile asupra sănătății. Partenerii noștri folosesc numai fructe sănătoase și nedeteriorate, pe care le taie în bucăți mari. Ingredientele finale ale ceaiurilor noastre vrac au aspectul și gustul celor tocmai rupte din copac sau recoltate de pe pajiște sau plantație.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Valoarea energetică: | 3 kJ / 1 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.2 g |
din care zaharuri: | 0.2 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |