075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CEAI NEGRU GEORGIAN MAGHALI ETSERI

Cod: 1693

Legendarul ceai georgian aruncă încet haina uitării și aceasta numai datorită muncii oneste a noilor producători, care pun pe primul loc calitatea și respectul pentru meșteșug. O dovadă unică că și în Europa se poate cultiva un ceai excepțional, dar care nu neagă rădăcinile chinezești. Uitați înlocuitorii acestui fenomen din Georgia și gustați singurul, cel adevărat.

Pachete mari:
Pachete mici:
87,2 Lei /250 g 34,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Gruzie
Regiune
Regiune:
Guria
Gust
Gust:
Fructe, Intenzivní, nuci
Pentru copii
Pentru copii:
de la 16 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
200m

Compoziție

100%

Culoarea și gustul infuziei

Infuzia, plină jocuri de nuanțe de mahon și miere, este delicată și catifelată pe limbă și totuși intensă, cu un fundal ușor fructat și de alune.

Originea ceaiului

În prezent majoritatea oamenilor știu puține lucruri despre Georgia, o țară aflată la granița dintre Europa și Asia. Cu toate acestea, statul montan situat între Caucazul Mare și Micul Caucaz a fost în trecut un punct important pe hartă pentru toți iubitorii de vinuri și ceaiuri de primă clasă. Primii arbori de ceai au fost plantați aici sub supravegherea atentă a maeștrilor chinezi din prima jumătate a secolului al XIX-lea. Dar apoi a venit perioada cu stăpânirea sovietică, iar accentul a început să fie pus pe cantitate, mai degrabă decât pe calitatea impecabilă.

După declarația de independență din 1990, a existat o reducere semnificativă a cererii și, în timp ce viticultura a fost menținută pe cât posibil, producția de ceai a fost aproape complet distrusă. Însă în Georgia, condițiile pentru grădinile de ceai sunt ideale. Solul este bogat în minerale, iar văile au un climat subtropical. Deci, a fost doar o chestiune de timp până când fermierii locali au căpătat suficient curaj și au început să reînnoiască tradițiile.

În cazul producătorilor georgieni de ceai negru din zona Maghali Etseri, acest lucru s-a întâmplat relativ recent, în 2017. Aceștia au reînnoit plantațiile originale și, în pași mici, au reușit să obțină ceai negru de primă clasă, în plus, în perfectă simbioză cu natura, fără adăugarea de îngrășăminte chimice. Din păcate, succesul lor a fost abuzat de mulți profitori, care au adus pe piață diverse amestecuri de ceai și le-au prezentat ca un adevărat ceai georgian. Din fericire, puteți recunoaște cu ușurință ceaiul adevărat. Frunzele sale sunt ferme, frumos parfumate și fără o cantitate mare de particule de praf, care alterează experiența perceptivă.

Ceaiul negru georgian Maghali Etseri este o adevărată comoară și este doar la un pas înaintea deschiderii către întreaga lume. Primul ceai din producția reînnoită a cultivatorilor locali a fost exportat doar în Franța și Republica Cehă și numai în cantități foarte limitate. Puteți fi unul dintre primii care se bucură de o ceașcă cu gust delicios cu faimoasa putere a Caucazului.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul negru se prepară cu apă la temperatură de 100°C în raport de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă
  2. Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară."
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CEYLON  HIGH GROWN OP - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEYLON HIGH GROWN OP - ceai negru

Calitate excelentă la un preț excelent - acesta este ceaiul negru Ceylon, pe care l-am descoperit pe drumurile noastre prin cele mai bune grădini de ceai din lume. Creste in zonele ridicate deasupra mării, se cultiva manual, se caracterizează printr-un miros inconfundabil și cu dulcimea sa decenta. Atractiv elegantul Ceylon High Grow poate fi introdus cu îndrăzneală in randul celor mai bune 10 ceaiuri negre de top ale voastre. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,3 Lei /250 g 28,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

Ceai negru georgian Kolkhida
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Ceai negru georgian Kolkhida

Un ceai atrăgător care poate fi savurat pe parcursul întregii zile - așa poate fi descris ceaiul tradițional georgian Kolkhida. Frunzele speciale de ceai dintr-un loc special de la granița Europei și Asiei vă vor încânta cu un gust delicat, dar persistent, cu o aromă dulceagă, condimentată și de lămâie. Fermierii plantează arbori de ceai sub arbori de paulownia înfloriți frumos, așa-numiții arbori imperiali, care le creează un microclimat ideal și le oferă umbra necesară. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
100,0 Lei /250 g 40,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

Ceai oolong georgian Guria
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Ceai oolong georgian Guria

Ceaiul care a crescut înconjurat de o pădure parfumată, lângă flori și izvoare minerale trebuie să fie pur și simplu minunat. Și așa și este! Ceaiul oolong georgian Guria miroase a miere, fructe și plante, în gust se recunoaște netezimea, condimentele și fructele proaspete de pădure. Când vine vorba de ceai, Georgia revine în topul mondial. Reface plantațiile originale, educă fermierii și are grijă de resursele sale naturale. Acest ceai este dovada că este pe calea cea bună. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
125,6 Lei /250 g 50,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »