075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CEAI NEGRU GEORGIAN MAGHALI ETSERI

Cod: 1693

Legendarul ceai georgian aruncă încet haina uitării și aceasta numai datorită muncii oneste a noilor producători, care pun pe primul loc calitatea și respectul pentru meșteșug. O dovadă unică că și în Europa se poate cultiva un ceai excepțional, dar care nu neagă rădăcinile chinezești. Uitați înlocuitorii acestui fenomen din Georgia și gustați singurul, cel adevărat.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Gruzie
Regiune
Regiune:
Guria
Gust
Gust:
Fructe, Intenzivní, nuci
Pentru copii
Pentru copii:
de la 16 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
200m

Compoziție

Ceai negru Maghali Etseri 100%

Culoarea și gustul infuziei

Infuzia, plină jocuri de nuanțe de mahon și miere, este delicată și catifelată pe limbă și totuși intensă, cu un fundal ușor fructat și de alune.

Originea ceaiului

În prezent majoritatea oamenilor știu puține lucruri despre Georgia, o țară aflată la granița dintre Europa și Asia. Cu toate acestea, statul montan situat între Caucazul Mare și Micul Caucaz a fost în trecut un punct important pe hartă pentru toți iubitorii de vinuri și ceaiuri de primă clasă. Primii arbori de ceai au fost plantați aici sub supravegherea atentă a maeștrilor chinezi din prima jumătate a secolului al XIX-lea. Dar apoi a venit perioada cu stăpânirea sovietică, iar accentul a început să fie pus pe cantitate, mai degrabă decât pe calitatea impecabilă.

După declarația de independență din 1990, a existat o reducere semnificativă a cererii și, în timp ce viticultura a fost menținută pe cât posibil, producția de ceai a fost aproape complet distrusă. Însă în Georgia, condițiile pentru grădinile de ceai sunt ideale. Solul este bogat în minerale, iar văile au un climat subtropical. Deci, a fost doar o chestiune de timp până când fermierii locali au căpătat suficient curaj și au început să reînnoiască tradițiile.

În cazul producătorilor georgieni de ceai negru din zona Maghali Etseri, acest lucru s-a întâmplat relativ recent, în 2017. Aceștia au reînnoit plantațiile originale și, în pași mici, au reușit să obțină ceai negru de primă clasă, în plus, în perfectă simbioză cu natura, fără adăugarea de îngrășăminte chimice. Din păcate, succesul lor a fost abuzat de mulți profitori, care au adus pe piață diverse amestecuri de ceai și le-au prezentat ca un adevărat ceai georgian. Din fericire, puteți recunoaște cu ușurință ceaiul adevărat. Frunzele sale sunt ferme, frumos parfumate și fără o cantitate mare de particule de praf, care alterează experiența perceptivă.

Ceaiul negru georgian Maghali Etseri este o adevărată comoară și este doar la un pas înaintea deschiderii către întreaga lume. Primul ceai din producția reînnoită a cultivatorilor locali a fost exportat doar în Franța și Republica Cehă și numai în cantități foarte limitate. Puteți fi unul dintre primii care se bucură de o ceașcă cu gust delicios cu faimoasa putere a Caucazului.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul negru se prepară cu apă la temperatură de 100°C în raport de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă
  2. Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară."
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MASALA CHAI - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MASALA CHAI - ceai negru

Ceaiul indian pentru incălzire va fi apreciat atunci cand asteptati primavara sau dupa-amiaza lunga pe timp de toamnă. Compoziția sa specială poate pune sângele în mișcare, să încălzească întregul corp, să stimuleze imunitatea și să îndepărteze bacteriile și virușii. Este plin de condimente aromate, datorită cărora are un miros neinlocuit și un gust și mai original.Ceaiul Masala Chai poate fi aromatizat cu lapte, miere sau zahăr din trestie, conform Rețetei Ayurvedice. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,4 Lei /250 g 28,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024

VERDE ROOIBOS GOJI ( chinezesc)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VERDE ROOIBOS GOJI ( chinezesc)

Cine caută, găsește. Tocmai ați descoperit super-ceai vrac,cu efectele uimitoare asupra sănătății. Cine îl bea, nu îmbătrânește, are greutate ideală, dinții sănătoși, tensiune normală și soarele în suflet. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
86,7 Lei /250 g 34,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024

Pachet pentru degustare Oolong
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Pachet pentru degustare Oolong

Ceaiurile Oolong aduc atât de multe gusturi diverse și arome variate încât merită cu siguranță explorate mai detaliat. Un set de degustare de nouă ceaiuri semi-fermentate selectate din China, Tanzania și Taiwan vă aduce în ceașcă aromele de fructe, lemn, pământ, lapte, malț și iasomie. Doar printr-o degustare atentă veți afla care dintre ceaiurile Oolong va deveni pentru totdeauna preferatul dvs. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
55,4 Lei cu TVA
Vom livra marți, 27. 2. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »