075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CEAI VERDE GEORGIAN MAGHALI ETSERI

Cod: 1692

Reînnoirea fenomenului este cu siguranță dificilă. Dar pentru iubitorii de ceaiuri excelente și de calitate, avem vești bune. În Georgia a funcționat acest lucru. Datorită priceperii și dragostei pentru meșteșug a noilor producători și a maeștrilor de ceai, premiantul de mai înainte scoate la iveală încet, dar sigur abilități dobândite timp de secole și aduce pe piață o comoară unică georgiană.

Pachete mari:
Pachete mici:
101,0 Lei /250 g 40,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Gruzie
Regiune
Regiune:
Guria
Gust
Gust:
Dulceag
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
200m

Compoziție

Ceai verde Maghali Etseri 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia de culoare verde deschisă cu o mulțime de reflexii aurii are un gust mătăsos, plăcut dulce, fără note ierboase puternice și final amărui.

Originea ceaiului

Georgia, situată la granița între Europa și Asia, pe malul Mării Negre, este cunoscută de mult timp pentru vinul său și, pentru ceai. Însă totul s-a schimbat în timpul dominației sovieticilor, când Georgia era unul dintre primii patru producători din lume, cantitatea a depășit totuși calitatea de multe ori. Prin urmare, cunoscătorii ceaiului au șters țara de pe harta lor și, după căderea Uniunii Sovietice, grădinile de ceai au fost aproape distruse.

Din fericire, un grup de fermieri locali au decis să reînnoiască tradiția acum câțiva ani. Ei și-au unit forțele și cu un sistem de încercări au reușit să cultive arbori de ceai de calitate, care produc un ceai delicios. Acesta a fost inițial destinat exclusiv pieței locale, dar foarte repede au stabilit colaborări cu Franța și Republica Cehă. Și ceaiul a avut succes.

Văile Georgiei au un climat subtropical cald, iar arborii de ceai se dezvoltă foarte bine aici. Plantația de la poalele Muntelui Maghali Etseri este o dovadă clară a acestui lucru. Producătorii locali pun accentul pe prelucrarea minuțioasă doar a frunzelor de cea mai înaltă calitate, iar răsplata este ceaiul de calitate superioară și gustul puternic. Din păcate, există unii care fac amestecuri din frunze importate și îl vând drept ceai georgian. Însă calitatea acestui ceai este complet diferită și astfel dăunează reputației cultivatorilor locali cinstiți.

Dar, ceaiul verde Maghali Etseri este garantat cel original, care poate fi cunoscut încă de la deschiderea pachetului. Conține doar frunze frumoase, ferme și ușor ondulate, fără o cantitate mare de particule de praf, care încarcă infuzia și strică nu numai gustul, dar și impresia generală. Datorită climatului adecvat și a solului bogat în minerale, ceaiul din Georgia este, de asemenea, cultivat organic, ceea ce se reflectă în aroma plină cu briza mării și prospețimea munților din apropiere. Așadar, dacă vă place să încercați gusturi neexplorate până acum a diverselor ceaiuri, atunci cel din valea Mahgali Etseri este perfect pentru dvs.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul negru se prepară cu apă la temperatură de 70-80°C (aproximativ 2 minute după fierberea apei) în raport de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară."
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CEYLON  HIGH GROWN OP - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEYLON HIGH GROWN OP - ceai negru

Calitate excelentă la un preț excelent - acesta este ceaiul negru Ceylon, pe care l-am descoperit pe drumurile noastre prin cele mai bune grădini de ceai din lume. Creste in zonele ridicate deasupra mării, se cultiva manual, se caracterizează printr-un miros inconfundabil și cu dulcimea sa decenta. Atractiv elegantul Ceylon High Grow poate fi introdus cu îndrăzneală in randul celor mai bune 10 ceaiuri negre de top ale voastre. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
72,0 Lei /250 g 28,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

VERDE YUNNAN OP - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VERDE YUNNAN OP - ceai verde

Când veți merge la Yunnan, provincia Chinei de sud-vest, veți vizita cu siguranță munți magnifici, veți vedea o serie de animale sălbatice și veți face cunoștinta cu multe plante splendide. Una dintre ele a fost venerata timp de multe secole ca si elixirul vieții. Da, este vorba despre ceaiul chinez. Cele mai bune frunze le aducem din plantații renumite, recoltate de fermieri. Pentru sănătatea voastra, bucurie și încurajare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
41,4 Lei /250 g 16,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

JAPAN KUKICHA - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN KUKICHA - ceai verde

Sub rețelele de stuf, la poalele vulcanului încă activ pe insula cu climatul subtropical. Asa cresc arbustii de ceai, creând ceaiul netraditional, uimitor de gustos și sănătos. Ceaiul Kukicha, nu are frunze de ceai clasice, dar tulpini și crengute. Deși nu se aștepta nimeni, acestea oferă o infuzie excelentă proaspătă, care îmbină dulcetimea cremoasă, gustul usor de nuca și amărăciunea plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
164,7 Lei /250 g 65,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »