

CEYLON IDULGASHINNA BLUE NETTLE BIO - Oolong
Când credeți că nimic nu vă mai poate surprinde în lumea ceaiurilor, vine această frumusețe din Sri Lanka. Oolong, care amintește de o operă de artă, este complet unic la prima vedere. Și dacă aspectul în sine nu vă convinge de unicitatea „urzicii albastre”, gustul și aroma lui o pot face în mod sigur. Bucurați-vă de raritatea ceyloneză cultivată în inima ținutului frumos și lăsați-vă cuceriți de farmecului său.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia are o culoare ușor aurie după prima infuzare, la următoarea infuzare capătă nuanțe frumoase de miere. Mierea este asociată cu ceaiul și în aromă și gust, care este plăcut dulce și delicat.
Originea ceaiului
În sud-estul Sri Lankai se află a doua provincie cel mai puțin populată - Uva. Și, cum se întâmplă de obicei, cu cât sunt mai puțini oameni, cu atât natura este mai frumoasă și neatinsă. Zona din jurul orașului Idulgashinna este plină de cascade frumoase și parcuri naționale. Grădina locală de ceai își folosește pe deplin potențialul natural și urmează tendința așa-numitei culturi biodinamice. Principalii piloni sunt gândirea ecologică, abordarea organică și filosofia fair-trade.
Ceaiul Oolong Blue Nettle este probabil cea mai mare mândrie a producătorilor locali. Deja când atingeți pachetul de ceai, veți descoperi că ceva este diferit. De obicei, ceaiul se simte diferit, nu-i așa? Când deschideți pachetul, surpriza nu se termină aici. Scoateți cu grijă ceva care amintește de la distanță de un trabuc scurt și relativ greu. Acum este momentul potrivit să-l mirosiți, să puneți apa la fiert și să începeți să vă bucurați.
Oolongul din Sri Lanka este cules exclusiv manual, iar ceea ce face din el o adevărată raritate este uscarea dublă. La începutul întregului proces, frunzele se lasă să se usuce în mod natural pentru o vreme, apoi se umezesc din nou și se rulează foarte bine cu mâna într-o formă care seamănă cu trabucul deja menționat. Această legătură oxidează din nou și are loc o a doua uscare finală. Procedura în sine este foarte complicată, motiv pentru care Blue Nettle este disponibil pe piață în fiecare an doar în cantități limitate.
Frunzele legate sunt cam înșelătoare din cauza greutății lor. Comparativ cu ceaiul obișnuit vărsat, se pare că veți găsi mai puține frunze în pachet. Dar trebuie să știți că veți pregăti mai multe infuzii dintr-o rolă și fiecare dintre ele va aduce o experiență nouă și unică. Cunoscătorii de ceai recomandă, de asemenea, să încercați cold brew, care va scoate la lumină notele de citrice ascunse ale acestei rarități uimitoare.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul turnați apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier

CHINA GABALONG BIO - oolong
