075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA CHUN LUO - ceai verde

Cod: 900

Se spune ca a fost asa: O culegatoare frumoasă de ceai, când a umplut coșul, a pus niște frunze de ceai între sânii ei. Înainte de a ajunge acasă, frunzele s-au încălzit și au dat un miros puternic imbatator, care a surprins atât de mult fata, încât a povestit tot tatălui sau. Și deja a fost pe lume ceaiul considerat unul dintre cele mai bune. Gust de fructe, neted iar frunzele sale amintesc de scoici de melc.

Pachete mari:
Pachete mici:
75,0 Lei /250 g 30,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 3. 2. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Jiangsu
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani

Compoziție

CHINA CHUN LUO 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Chun Luo sau Biu Luo Chun sau Pi Lo Chun erau foarte populare pentru dinastia Ming (1368-1644). Numele și caracteristicile sale excelente spun multe legende. Acesta provine de la Lacul Tai situat în provincia Jiangsu. Ceaiul se caracterizează prin frunze învelite în cochilii de melci și un miros cu adevărat puternic, de către localnici numiți uneori "terifianți".

Frunzele de ceai pentru acest ceai verde sunt de obicei colectate la sfârșitul lunii martie. Colectorii sunt echipați cu mănuși cu degete la plantații - sunt încă reci în Jiangsu. Frunzele de ceai din China (Camellia sinensis) colectează, bineînțeles, cu mâna și controlează bine cultura. În grădinile de ceai este strict interzis să fumezi, să folosești parfum și chiar să mănânci mâncăruri picante. Ceaiul are o capacitate mare de a întinde parfumul înconjurător.

După atingere, frunzele sunt aruncate pentru a le da o parte considerabilă din aroma lor. Pierderea apei variază între 5 și 25%. Acestea sunt apoi laminate în mici "melci". În cele din urmă, ceaiul trebuie să fie uscat, sortat și ambalat. China Chun Luo este atât de blând încât 14 - 15 mii de frunze trebuie colectate pe kilogram.

Recolta regulata al ceaiului verde face parte din viața obișnuită a poporului chinez din timpuri imemoriale. Îi ajută să-și păstreze mintea și corpul în stare proaspătă, promovează apărarea lor și contribuie la buna stare a sistemului digestiv, respirator și vascular.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LUNG CHING - FÂNTÂNA DRAGONILOR - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LUNG CHING - FÂNTÂNA DRAGONILOR - ceai verde

Ajunge sa scrieti Fântâna Dragonilor ( Lung Jing Xi Hu), și toti care au o relație cu ceaiurile bune și de calitate, sunt acasă. Cel mai faimos ceai verde din China îl recunoașteți după frunzele verzi ca mazare,plate și prăjite. Într-o ceainărie tradițională, acesta poate fi servit după ceremonii antice complicate, dar acasă il puteți pregati în mod confortabil și fără prejudecăți. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
81,7 Lei /250 g 32,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 3. 2. 2021

PI LO CHUN - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PI LO CHUN - ceai verde

Un mic dejun liniștit în grădină, întâlnirea de după-amiază cu prietenii ... acestea sunt ocazii create pentru savurarea celor mai bune ceaiuri verzi. De aceea nu trebuie să vă lipsească acasa Pi Ho Chun - o băutură magică cu un gus fint dulce și aroma florală. Ea crește între prune și piersici și este recoltată doar într-o zi a anului. Este exceptionala! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
50,7 Lei /250 g 20,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 3. 2. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »