

China Guangxi Gongfu BIO - ceai negru
Dacă căutați un ceai negru, care să vă bine dispună dimineața și să vă înveselească la prânz, îl aveți în față. Și, de asemenea, în calitate BIO. Am adus frunze din regiunea chinezească Guizhou, din care puteți pregăti o băutură plăcut dulce, delicată și la final fructată și jucăușă. Calitatea excepțională a ceaiului China Guangxi Gongfu BIO este apreciată de iubitorii de ceai din America până în Australia. Alăturați-vă și dvs.!
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul China Guangxi Gongfu BIO oferă o băutură de culoare mahon până la roșcat. Gustul său este delicat, ușor, dulce și totuși profund, cu un final fructat jucăuș. Este un ceai negru cu amăreală minimă, așa că vă puteți bucura de el în orice moment al zilei.
Acest ceai conține foarte puține taninuri, este excelent cu zahăr natural sau miere.
Originea ceaiului
China este cel mai mare producător de ceai din lume, la urma urmei, conform legendelor, aici își are originea ceaiul. În cartea The Classic of Tea din perioada 618-907 e.n., este deja menționat ceaiul (verde), în 1211 călugărul Eisai chiar descria modul în care consumul de ceai verde poate influența sănătatea umană. Deci, este clar că în China, ceaiul este o parte a vieții de zi cu zi și un obiect al ritualurilor tradiționale. La fel ca și ceaiul verde și ceaiul negru vine din China, ei îl numesc hong cha și disting trei tipuri principale: Xiao Zhong, Broken și Gong Fu. Denumirea Gong Fu, care apare și pe acest ceai, se referă la faptul că este nevoie de mai mult efort și grijă pentru a-l prepara și suficient timp pentru a-l savura.
În ceea ce privește locul din care provine ceaiul China Guangxi Gongfu BIO, putem afirma că este o provincie interioară din sud-vestul Chinei, foarte bogată în resurse naturale. Munții provinciei Guizhou sunt considerați un loc cu o biodiversitate uriașă, lacurile de acolo oferă un loc de iernare pentru păsări rare, pădurile sunt locuite de amfibieni pe cale de dispariție. Clima este umedă, subtropicală, cu temperaturi medii anuale cuprinse între 10 și 20 ⁰C. Ca și alte locuri din China, și Guizhou se confruntă cu secete frecvente și lipsă de apă. Prin urmare, fermierii chinezi lucrează pentru a dezvolta tehnologii care să asigure o umiditate suficientă pentru zonă.
Arborii de ceai sunt cultivați în Guizhou foarte des fără utilizarea îngrășămintelor și tratamentelor produse industrial. La fel este și în cazul ceaiului China Guangxi Gongfu BIO.
Procesul de preparare a ceaiului negru în China se bazează pe metode tradiționale. Frunzele de ceai sunt culese de muncitori în cea mai mare parte manual pentru a selecta doar câteva frunze tinere și muguri. Apoi sunt lăsate să ofilească pentru scurt timp întinse pe platouri mari și apoi se usucă cu ajutorul fluxului de aer. Materialul pregătit în acest fel se rulează în forma dorită. Cel mai important pas este fermentația, în timpul căreia sucul celular oxidează și culoarea, mirosul și gustul ceaiului se schimbă. În cele din urmă, frunzele fermentate trebuie să fie uscate timp de câteva ore. Odată ce se ating proprietățile dorite, ceaiul trece la sortare, cântărire și ambalare.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul negru se prepară cu apă de 100 °C în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GOLDEN YUNNAN SUPERIOR BIO - ceai negru

CHINA BLACK SENCHA BIO - ceai negru
