075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

China Guangxi Gongfu BIO - ceai negru

Cod: 1765

Dacă căutați un ceai negru, care să vă bine dispună dimineața și să vă înveselească la prânz, îl aveți în față. Și, de asemenea, în calitate BIO. Am adus frunze din regiunea chinezească Guizhou, din care puteți pregăti o băutură plăcut dulce, delicată și la final fructată și jucăușă. Calitatea excepțională a ceaiului China Guangxi Gongfu BIO este apreciată de iubitorii de ceai din America până în Australia. Alăturați-vă și dvs.!

Pachete mari:
Pachete mici:
100,6 Lei /250 g 40,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Guizhou
Gust
Gust:
Dulce, Fin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1800m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul China Guangxi Gongfu BIO oferă o băutură de culoare mahon până la roșcat. Gustul său este delicat, ușor, dulce și totuși profund, cu un final fructat jucăuș. Este un ceai negru cu amăreală minimă, așa că vă puteți bucura de el în orice moment al zilei.

Acest ceai conține foarte puține taninuri, este excelent cu zahăr natural sau miere.

Originea ceaiului

China este cel mai mare producător de ceai din lume, la urma urmei, conform legendelor, aici își are originea ceaiul. În cartea The Classic of Tea din perioada 618-907 e.n., este deja menționat ceaiul (verde), în 1211 călugărul Eisai chiar descria modul în care consumul de ceai verde poate influența sănătatea umană. Deci, este clar că în China, ceaiul este o parte a vieții de zi cu zi și un obiect al ritualurilor tradiționale. La fel ca și ceaiul verde și ceaiul negru vine din China, ei îl numesc hong cha și disting trei tipuri principale: Xiao Zhong, Broken și Gong Fu. Denumirea Gong Fu, care apare și pe acest ceai, se referă la faptul că este nevoie de mai mult efort și grijă pentru a-l prepara și suficient timp pentru a-l savura.

În ceea ce privește locul din care provine ceaiul China Guangxi Gongfu BIO, putem afirma că este o provincie interioară din sud-vestul Chinei, foarte bogată în resurse naturale. Munții provinciei Guizhou sunt considerați un loc cu o biodiversitate uriașă, lacurile de acolo oferă un loc de iernare pentru păsări rare, pădurile sunt locuite de amfibieni pe cale de dispariție. Clima este umedă, subtropicală, cu temperaturi medii anuale cuprinse între 10 și 20 ⁰C. Ca și alte locuri din China, și Guizhou se confruntă cu secete frecvente și lipsă de apă. Prin urmare, fermierii chinezi lucrează pentru a dezvolta tehnologii care să asigure o umiditate suficientă pentru zonă.

Arborii de ceai sunt cultivați în Guizhou foarte des fără utilizarea îngrășămintelor și tratamentelor produse industrial. La fel este și în cazul ceaiului China Guangxi Gongfu BIO.

Procesul de preparare a ceaiului negru în China se bazează pe metode tradiționale. Frunzele de ceai sunt culese de muncitori în cea mai mare parte manual pentru a selecta doar câteva frunze tinere și muguri. Apoi sunt lăsate să ofilească pentru scurt timp întinse pe platouri mari și apoi se usucă cu ajutorul fluxului de aer. Materialul pregătit în acest fel se rulează în forma dorită. Cel mai important pas este fermentația, în timpul căreia sucul celular oxidează și culoarea, mirosul și gustul ceaiului se schimbă. În cele din urmă, frunzele fermentate trebuie să fie uscate timp de câteva ore. Odată ce se ating proprietățile dorite, ceaiul trece la sortare, cântărire și ambalare.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul negru se prepară cu apă de 100 °C în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


GOLDEN YUNNAN SUPERIOR BIO - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN YUNNAN SUPERIOR BIO - ceai negru

Cel mai organic dintre toate. Ceaiul din Munții Yunnan poate fi clasat printre hiturile sezonului. A crescut în locul în care sa născut faimosul ceai chinezesc, nu a venit în contact cu îngrășăminte industriale sau cu apă poluată, ingrijit de zeci de mâini gratioase. Raritate excepțională fină ca de catifea! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
102,7 Lei /250 g 41,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

CHINA BLACK SENCHA BIO - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA BLACK SENCHA BIO - ceai negru

Când Green Sencha își pune o haină întunecată, se transformă dintr-o dată într-o doamnă cu o strălucire picantă în ochi. Dacă nu știți cum să vă o imaginați, turnați-va în ceașcă cu noi China Black Sencha Bio. Veți obține un gust proaspăt, ușor amar, cu tonuri prăjite. Ceaiul negru atipic poate fi sorbit de câteva ori pe zi. Nu conține atât de multă cofeina ca și colegii săi. Și este BIO. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
62,7 Lei /250 g 25,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

CHINA YUNNAN PINE NEEDLE - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA YUNNAN PINE NEEDLE - ceai negru

Aproape de nori pe tot parcursul anului. Sub zgomotul aripilor de păsări și sub supravegherea lucrătorilor experimentați, arborii de ceai cresc în grădina Tuanjie Dazhai. Sus în munții din regiunea Yunnan din China se petrec multe minuni în fiecare zi. Aici cresc frunzele de ceai cu o culoare frumoasă și un gust fantastic. China Yunnan Pin Needle este ceva ce fiecare iubitor de ceai ar trebui să guste. Un sortiment rar pentru ocazii speciale. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
124,1 Lei /250 g 49,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »