075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA MATCHA BIO 40 g

Cod: 1165

Matcha nu este doar o băutură la modă din ultimul deceniu. Istoria sa datează din perioada dinastiei chineze Tang. Cine vrea să se bucure de pudra de ceai verde conform tradiției, are nevoie de suficient timp. Acesta este singurul mod de a atinge armonia, respectul, puritatea și calmul pe care-l aduce vechiul ritual de ceai. De aceea, Matcha este excelent pentru cei grăbiți. Le oferă antioxidanți și vitamine și ca parte a unui smoothie, desert sau budincă.

116,5 Lei cu TVA
106,9 Lei fără TVA
Vom livra joi, 23. 9. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Zhejiang
Gust
Gust:
Dulceag, Pământos
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1000m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Matcha China 100%

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

China Matcha BIO are un gust ușor dulce și natural pământos. Parfumul său este similar, ierbos. După ce se prepară cu apă caldă, băutura oferă o culoare verde mai închisă.

ORIGINEA CEAIULUI

Cine a fost vreodată interesat de ceaiurile verzi chinezești trebuie să fi observat că provin foarte frecvent din provincia Zhejiang. Zona de pe coasta de est a țării este cel mai mare producător chinez de ceai verde. Exportă ceaiul în 60 de țări.

Desigur, condițiile climatice ale grădinilor de ceai au un mare merit pentru proprietățile excelente ale frunzelor de ceai locale. Aproape 70 la sută din suprafața provinciei Zhejiang este acoperită de dealuri, iar la poalele lor arborii de ceai chinezesc se dezvoltă cel mai bine. Iernile tind să fie scurte, dar reci, verile sunt ploioase, umede, lungi și călduroase.

Am aflat că Zhejiang este sinonim cu eleganța simplă, vegetația luxuriantă și gradul ridicat de cultură a chinezilor. Exact așa este ceaiul local. Cultivat și elegant și dezlănțuit în același timp. Matcha din Zhejiang a primit îngrijire maximă, așa cum se obișnuiește. Arborii de ceai sunt cultivați în regim de agricultură ecologică, recoltați exclusiv manual, iar frunzele lor sunt prelucrate în mod tradițional.

Producția Matcha începe de fapt cu câteva săptămâni înainte de recoltare, când muncitorii întind rogojini de stuf peste plantații. Arborii de ceai la semiumbră vor crește producția de clorofilă și antioxidanți, iar frunzele vor căpăta o culoare mai intensă și un gust mai pronunțat. Odată recoltate, acestea se expun la abur pentru a opri oxidarea enzimelor. Apoi se îndepărtează nervurile și codițele. Un astfel de produs intermediar se numește Tencha și poate fi uneori cumpărat de pe piețe. Tencha trebuie în cele din urmă să fie măcinat într-o pulbere fină, cel mai adesea folosind pietre naturale.

Matcha este un ceai foarte popular. Pe lângă gustul său interesant, câștigă și popularitate datorită conținutului ridicat de substanțe valoroase. Spre deosebire de ceaiurile obișnuite, acestea ajung în organism în cantitate maximă, deoarece din ceaiul Matcha nu se prepară extract, dar se consumă în întregime.

Prepararea ceaiului

Temperatură 75 °C Timp de pregătire a face spumă Cantitatea 0,5 linguriță la 1 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Pregătiți apă fierbinte care a fiert și s-a răcit la 75 °C
  2. Puneți o jumătate de linguriță de ceai Matcha într-un bol sau pahar și turnați peste apă fierbinte pregătită (aproximativ 100 ml)
  3. Cu ajutorul unui tel de ceai sau a unui mixer electric de lapte, amestecați și bateți Matcha
  4. Spuma subțire după o clipă se va îngroșa.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MATCHA CHINA - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MATCHA CHINA - ceai verde

Cum produc Matcha japoneza producatorii japonezi? Foarte bine! Gustul caracteristic al ceaiului verde special nu-și pierde din putere, poate că este chiar mai bogat și mai robust. Matcha China, sunt frunze de cea mai buna calitate de ceai chinezec, culeste cu cea mai mare grija, uscate cu sensibilitate și măcinate cu dragoste. Praful verde fin este esența pură a onestității și tradiției ceaiurilor verzi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
130,0 Lei /250 g 52,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 23. 9. 2021

LINGURITA DIN BAMBUS PENTRU CEAI MATCHA - CHASHAKU
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LINGURITA DIN BAMBUS PENTRU CEAI MATCHA - CHASHAKU

Lingurita Chashaku este o parte esențială a preparării ceaiului Matcha. Este făcuta din bambus natural și servește la pregatirea ceaiul Matcha. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Vom livra joi, 23. 9. 2021
28,5 Lei cu TVA

CHAGA SIBERIANĂ BIO ciupercă (Inonotus obliquus) pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHAGA SIBERIANĂ BIO ciupercă (Inonotus obliquus) pulbere

Este denumită și „aurul siberiei” sau „ciuperca de mesteacăn”. Adăugați-o în apă, cafea, suc sau în ciocolată caldă și credeți în puterea ei. Cum altfel decât prin efectele sale unice și-a câștigat popularitatea. Chaga siberiană este una dintre comorile naturale folosite de vindecătorii din popor din timpul Mesopotamiei până în prezent. Consumul său poate avea influențe pozitive asupra imunității, inimii și a vaselelor de sânge, a digestiei. În Siberia este folosită de… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
131,9 Lei /250 g 52,8 Lei /100 g
Vom livra joi, 23. 9. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »