CHINA WHITE HAIR - ceai verde
Din munții înalți acoperiți cu ceață, aducem ceaiul cu gust fin si aromă delicata. Turnati apa fiarta peste frunzele verzi lungi - se desfac și eliberează din ele tot ceea ce natura și oamenii din plantațiile de ceai au pus. China White Hair este un ceai atât pentru incurajare cât și pentru liniște, pentru momente de relaxare, tăcere și distracție, atât pentru diminetile și serile placute. Bucurați-vă de aceste momente.
Compoziție
Ceai verde CHINA WHITE HAIR 100%Infuzie și gustul ceaiului
China White Hair dă o infuzie galben deschisă cu un miros și un gust foarte dulce. Gustul poate fi descris ca delicat, ușor de miere, proaspăt și la sfârșit floral.
Originea ceaiului
Așa cum este cazul cu China și ceai, fiecare binecunoscut Manuak știe. Beneficiile frunzelor de ceai au fost folosite acolo mai mult de 5.000 de ani, deci este sigur că știu ceva despre recoltarea și prelucrarea lor. De asemenea, proprietarii tuturor grădinilor de ceai au o experiență pe termen lung cu cultivarea ceaiului chinezesc (Camellia sinensis), susținut de tradiția familială.
Cel mai tipic produs al plantațiilor chinezești este ceaiul verde. Acestea sunt recoltate, de obicei, de două ori pe an, în cazul tipurilor fine și speciale numai cu mâna. După ce frunzele sunt lăsate să se ofilească, apoi este oprită prin oxidarea naturală a enzimelor prin abur sau prăjire și apoi formate. Ultimul pas în producerea acestui ceai este uscarea. Ca și în etapele anterioare, pot apărea și daune ireversibile întregii recolte. Ceaiul ne-spălat se maturizează rapid, se înmoaie și se arde și, prin urmare, fără gust și miros tipic fin. Întregul proces de plantare este supravegheat de un manager de plantare experimentat.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.