

COACĂZĂ CREMOASĂ - ceai de fructe
Va dezvaluim ceva - din acest ceai avem in depozit putin. De ce? Pentru că este atât de rar încât umblam să-l mâncăm. Bucati intregi de fructe, legume, lapte uscat și alte ingrediente extraordinare parfumate nu ne lasa in pace. Suntem siguri că va gusta nu doar voua dar si la copii vostrii. La ei ne-am gandit defapt cand am pregatit ceaiul afine de smantana.
Compoziție
Bucăți de măr, Stafide, Bucăți de morcov, Svecla rosie, Aromă naturală, Bucăți de iaurt (lapte degresat, zahăr, amidon modificat, acid citric) 3%, Afine 2%Infuzia și gustul ceaiului
Imediat după infuzare, afina cremoasă învăluie totul într-un miros catifelat și dulce. Primele se simt afinele, laptele și vanilia. Infuzia se colorează în roșu carmin iar o aromă de mere, morcovi, sfeclă, budinca de orez se prelinge din ceainic... Armonia de arome este desăvârșită cu prima degustare. În gură se simte un gust dulceag și confortabilă - aciditatea ușoară, plăcută conferă prospețime infuziei, pe cerul gurii rămâne urmă de frișcă, stafide și sfeclă plăcută.
Originea ceaiului
Ceaiurile de fructe pe care le pregătim pentru dumneavoastră sunt întotdeauna din ingrediente 100% naturale, de cea mai înaltă calitate. Le alegem de la furnizorii din întreaga Europă, fiind extrem de atenți cu asta. Fructele nu sunt uscate, nici modificate chimic ci liofilizate, deci conservate prin îngheț. Acesta este un proces relativ exigent, care nu este chiar ieftin. Avantajul său este acela că păstrează culoarea, gust și aroma reală a fructelor și conținutul maxim de vitamine, fibre și minerale.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe puneți apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 11 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.6 g |
din care zaharuri: | 0.6 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor mare tip clește 65mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

Infuzor bambus 2 mânere

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CREMĂ DE CĂPȘUNI - ceai de fructe

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
