

Colții babei - plantă
Cineva îl compară cu pilula albastră legendară, altundeva putem citi despre ea ca si trezitoare de viață. În orice caz, ancora de pământ conține un nivel ridicat de fitosteroli și se produce din el un supliment alimentar preferat.Noi pariem pe natura pură. Va oferim ancora uscata. Infuzia sa este amară pamanteasca, dar mirosul este placut ierbos. Gustul il puteti armoniza cu miere. Iar efectele raman.
Compoziție
Colții babei 100%Infuzia și gustul plantei
Infuzia de colții babei are o culoare gălbuie și o aromă foarte plăcută, de plante. Gustul este oarecum mai aspru, pământiu, amărui. Dacă este necesar, poate fi atenuat cu miere, zahăr nerafinat sau ștevie. Infuzia de colții babei are o culoare deschisă, galben-verzuie.
Originea plantei
Colții babei (Tribulus terrestris Linna) este o plantă anuală cu flori galbene și frunze scurte. Tulpina are o lungime de 10-60 cm, dar este întinsă pe sol. Planta se găsește în mod natural în Europa, Asia, Africa, Australia. O putem găsim de-a lungul râurilor, în grădini, pe nisipurile malurilor mărilor, dar și în stepe și semistepe. Îi priește foarte bine și în Republica Cehă, înainte de venirea iernii, se recomandă recoltarea întreagii plante.
Colții sunt cultivați și recoltați pentru tilpina lor, dar pentru prepararea preparatelor medicinale este folosită și rădăcina, pot fi folosite de asemenea semințele și florile. La recoltare, întreaga plantă este scoasă din pământ, tulpina se usucă separat. Ulterior este zdrobită și depozitată într-un loc uscat și umbros.
Ierbarul ceh din 1899 descrie colții sub denumirea Nadseda: "... tulpina ramificată este rotundă, florile galbene sunt de 5 mm. Planta este utilizată ca remediu oftalmic; pentru diaree, tulburări ale tractului urinar și al sângelui ..."
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste Colții babei turnați apă clocotită de 100 °C în proporție de 1 linguriță (1g) la 200-250 ml de apă.
- Se lasă la infuzat timp de 15 minute, după care se strecoară.
- Doza recomandată este de 2-4 cești pe zi, preparați întotdeauna o ceașcă proaspătă.

























13. 2.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GINKGO FRUNZE - plantă

MUȘEȚEL - FLOARE PURA
