075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

COOL MATCHA MINT - PORTOCALĂ BIO - 30g

Cod: 869

Încearcă altfel. Extindeți lista dvs.cu băuturi, Matcha cu gustul de portocale suculente și mentă răcoritoare. Nu veți pierde niciuna dintre substanțele valoroase, asta vă putem promite. Și va asiguram că acest "dens" Matcha se va juca cu fantezia dvs. și vă înveselește zilele. Matcha stimulează ușor, ameliorează stresul, ajută la stomac și protejează împotriva unora dintre afecțiuni. Și in general este cool.

70,5 Lei cu TVA
64,7 Lei fără TVA
Vom livra joi, 23. 9. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kyoto
Gust
Gust:
Portocală, Mentolat
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1000m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Matcha Japan Premium Organic, Aromă naturală

Infuzie și gustul ceaiului

Acest Matcha îi va da un nume. Menta cu portocale adaugă o dimensiune suplimentară bazei dulci naturale, cu un finisaj ușor concav. Gustul pulberei clasice de ceai devine un roman atractiv, încât puteți surprinde câteva ceaiuri.

Originea ceaiului

Matcha este o adevărată specialitate pentru ceai. Prima mențiune a pudrei verzi bătută ritual în apă fierbinte vine din China secolului al VII-lea. Doar în secolul al XII-lea, Matcha a devenit o parte a culturii japoneze de ceai. Celebra ceremonie de ceai a lui Chanoy a fost adusă la perfecțiune pentru câteva sute de ani. Simbolizează puritatea, respectul, pacea și singurătatea. Cursul, locul și hainele participanților au reguli precise definite.
La fel de misterios pentru producția europeană a Matchi. Chiar înainte de recoltare,frunzele trebuie sa fie umbrite de cateva saptamani. Ca urmare, frunzele lor produc mai multă clorofilă și aminoacizi doritori.

Când vine timpul de recoltare, femeile și fetele merg la plantații înainte de zori. Printre frunze, aleg pe cele mai bune, le pune în coșuri de bambus și aproape imediat le dau agricultorilor pentru prelucrare. Aceasta constă în scurtarea scurgerii, uscarea lentă și pregătirea tulpinilor și a venelor. Rezultatul este fulgi de ceai numit Tencha. Este suflat într-o pulbere fină, folosind în mod tradițional pietre de granit.

Cool Matcha Mint-Portocală provine din agricultura ecologică. Prin urmare, este marcat ca BIO. În timpul cultivării, prelucrarea, recoltarea sau producția nu a fost utilizat pentru îngrășăminte, întăritori, sau alte substanțe dăunătoare pentru sănătate.
Gustul de mentol și portocale îi conferă lui Matcha o aromă naturală. Spre deosebire de aromele sintetice, nu provoacă arsuri la stomac sau supra-acidifiere.

Mențineți întotdeauna ceaiul într-un ambalaj de etanșare, fără lumină și umiditate, în mod ideal în frigider. Evitați schimbările frecvente de temperatură datorită tragerii și returnării lui Matcha la frigider.

Prepararea ceaiului

Temperatură 75 °C Timp de pregătire a face spumă Cantitatea 0,5 linguriță la 1 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Pregătiți apă fierbinte care a fiert și s-a răcit la 75 °C
  2. Puneți o jumătate de linguriță de ceai Matcha într-un bol sau pahar și turnați peste apă fierbinte pregătită (aproximativ 100 ml)
  3. Cu ajutorul unui tel de ceai sau a unui mixer electric de lapte, amestecați și bateți Matcha
  4. Spuma subțire după o clipă se va îngroșa.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MATCHA CHINA - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MATCHA CHINA - ceai verde

Cum produc Matcha japoneza producatorii japonezi? Foarte bine! Gustul caracteristic al ceaiului verde special nu-și pierde din putere, poate că este chiar mai bogat și mai robust. Matcha China, sunt frunze de cea mai buna calitate de ceai chinezec, culeste cu cea mai mare grija, uscate cu sensibilitate și măcinate cu dragoste. Praful verde fin este esența pură a onestității și tradiției ceaiurilor verzi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
130,0 Lei /250 g 52,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 23. 9. 2021

IRISH CREAM - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea solubilă

Unii ar considera-o exgaerat de dulce, dar nu vă lăsați înșelați. Irish cream este una dintre cele mai recunoscute tipuri de băuturi alcoolice. Ceai mai mari producători nu vor dezvălui rețeta autentică, nici chiar sub amenințarea de înec în butoiul plin cu apă. De obicei conține 15-20% whisky irlandez, frișcă, vanilie și cafea. Unii adaugă ciocolată, alții extract de nucă de cocos. Iar acum imaginați-vă ce gust are în combinație cu excelenta cafea ecuadoriană.. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
43,7 Lei /250 g 17,5 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 23. 9. 2021

COOL MATCHA CĂPȘUNI - VANILIE BIO - 30 g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COOL MATCHA CĂPȘUNI - VANILIE BIO - 30 g

Începeți un maraton zilnic cu o doză mare de energie. În Matcha găsiti suficientă energie pentru lucru, distracția cu copii și sa faceti sport seara. Oamenii de stiinta au aflat ca Matcha imbunătăteste performantele fizice cu 24%. De asemenea, ameliorează stresul și detoxifică. Gustul de căpșuni și vanilie este ca si făcut pentru toți cei care le place să experimenteze. Aceasta este o tendință la care veti ceda cu bucuriei! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
70,5 Lei cu TVA
Momentan indisponibil
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »