

COȘULEȚ PLIN CU PLANTE - amestec de plante
Cât de frumos arată, și ce gust bun! Un coș plin cu plante aduce bucurie de mai multe ori. Ceaiul pregatit din ele puteti bea timp de multe zile. Vă va reîmprospăta și vă va înveseli. Datorită roiniței, vă descurcati repede la lucru, menta vă ajută cu senzația stomacului umflat, iar căpșunile adaugă un gust pentru momentele de seară în doi. Toate ingredientele asigură îmbunătățirea imunității, regenerarea rapidă și detoxifierea plăcută.
Compoziție
Frunze de melissa 13%, Iarba de lamaie 12%, Frunze de mure 12%, Hibiscus 11%, Coji de macese 13%, Floare de tei argintiu, Flori de mușețel, Granulat de lămâie (sirop de glucoză, concentrat de suc de lămâie, caise îndulcite), Frunze de mentă, Coacăze roșii, Bucăți de căpșuni, Bucăți de zmeură, MureleInfuzie și gustul ceaiului
Acest ceai oferă o infuzie plăcut roșiatică. Gustul este foarte proaspăt, ușor acrișor, cu tonuri de mentă răcoritoare. În băutură găsim tot ceea ce ne oferă natura. Încercați-l într-o alternativă caldă, dar sa nu vă fie frică să pregătiți ceaiul coșul plin cu plante si ca ceai cu gheață.
Originea ceaiului
Ingredientele mixte pentru amestecurile de ceai sunt achiziționate în cea mai mare parte de la un furnizor dovedit în UE. La fel este si cu ingredientele Cosului plin cu plante. Furnizorul nostru, cu certificate și analize chimice, asigură faptul că produsele sale nu conțin substanțe nocive. Procesează, depozitează și transportă la cele mai stricte standarde europene. Fructul este conservat prin uscare și congelare, adică prin congelare în vid. Într-un proces tehnologic destul de solicitant, vitaminele și proprietățile senzoriale ale materiilor prime nu se pierd. Prin urmare, după infuzia fierbinte, au aspect și gust proaspăt. Plantele sunt uscate cu cea mai mare grijă, la fel si prelucrarea condimentelor este trecuta cu mare atenție.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Valoarea energetică: | 5 kJ / 1 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.4 g |
din care zaharuri: | 0.4 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Infuzor ceai, rotund ø 40mm + suport

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

RODIE CU MORINGĂ - ceai de plante
