075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Darjeeling FTGFOP1 Millikthong First Flush 2024 - ceai negru

Cod: 1923

Prima recoltă din Darjeeling este întotdeauna unică. Această recoltă din grădina Gayabaree & Millikthong se remarcă prin aroma sa delicată, florală și ușor picantă. Ne-a fost trimisă cu primul avion care a decolat după ce ceaiul a fost recoltat și prelucrat. Pentru a obține un ceai proaspăt, parfumat, suculent și delicat. Exact așa cum este cel mai bun Darjeeling.

Pachete mari:
Pachete mici:
286,7 Lei /250 g 114,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Regiune
Regiune:
Darjeeling
Gust
Gust:
Citrice, Floral
Pentru copii
Pentru copii:
de la 16 ani
Colectare
Colectare:
Prima culegere
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
500m - 1500m

Compoziție

Ceai negru Darjeeling FTGFOP1 Millikthong First Flush 2024 100%

Infuzia și gust ceaiului

Ceaiul Darjeeling FTGFOP1 Millikthong First Flush 2024 este ușor, tipic floral și aromat, cu note de citrice și condimente. Postgustul plăcut de lungă durată, cu aromă de citrice, va încânta orice iubitor de ceai. Infuzia are o culoare deschisă, aurie și o aromă frumoasă și armonioasă.

Originea ceaiului

Numai ceaiurile recoltate și produse în regiunea cu același nume, în Bengalul de Vest, India, pot folosi eticheta Darjeeling. Nu degeaba li se spune "ceai de șampanie", deoarece sunt la fel de unice și la fel de căutate. Din 2004, "Darjeeling Tea" este o marcă înregistrată care se referă la mai multe plantații din Darjeeling și Kalimpong. Apoi, în 2020, a fost creat un logo cu imaginea unei femei care ține în mână două frunze de ceai și un mugure. Este o marcă de certificare pentru Marea Britanie, SUA, Australia, Taiwan și Europa.

Puteți găsi ceai Darjeeling verde, alb, negru și prelucrat ca oolong. Întotdeauna este din frunze de arbore de ceai chinezesc (Camellia sinensis), care cresc în grădini la altitudini cuprinse între 600 și 2000 de metri. Climatul specific, umiditatea ridicată și nopțile răcoroa se oferă arborilor de ceai condiții excelente de creștere, oferind în același timp frunzelor lor suficient timp pentru a-și dezvolta gustul rafinat și aroma minunată.

Grădina Gayabaree & Millikthong din care provine acest ceai este situată în Valea Mirik. Arborii de ceai sunt plantați de fermieri la o altitudine de 500-1500 m, pe dealuri ușoare care coboară spre nord-est. Plantațiile se întind pe o suprafață de peste 800 ha și produc 250 000 kg de ceai anual.

Prima recoltă a anului (First Flush) este întotdeauna considerată cea mai bună și cea mai așteptată. În funcție de vreme și de amplasarea grădinii, lucrătorii o realizează în lunile martie și aprilie, când arborii de ceai oferă lăstari fragili și extrem de frumoși. Proprietarii grădinilor de ceai trebuie să îi prelucreze și să îi vândă foarte repede pentru a le păstra aroma și gustul delicat.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 90 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul Darjeeling se prepară cu apă la temperatură de 90°C, în proporție de 1 linguriță de ceai la 150 -200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați încă 1 linguriță.
  3. Se infuzează timp de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


DARJEELING EARL GREY - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING EARL GREY - ceai verde

Celebrul Earl Gray are numeroase variante. Aceasta se bazează pe ceaiul negru indian. Cu aromă de bergamot, un ceai revigorant și foarte plăcut, potrivit sa-l consumati toata ziua. Astrigența lui va trezește, uleiul esențial de bergamot va reimprospateaza. Cineva îl bea cu lapte, altcineva cu zahăr, în regiunile noastre este servit cu lămâie. Alege-ti singuri, dupa preferințele voastre cum vreti sa savurati Earl Gray. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
98,6 Lei /250 g 39,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

DARJEELING SFTGFOPI BALASUN 2024 - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING SFTGFOPI BALASUN 2024 - ceai negru

A sosit cu avionul. Probabil la clasa întâi. Un ceai Darjeeling exclusivist din prima recoltă merită acest lucru. Cum este acolo de unde a venit acest ceai știu cel mai bine localnicii. Totul e verde. Grădina de ceai Balasun este înconjurată de păduri frumoase. Cei care au vizitat-o nu vor uita rododendronii sau portocalii înfloriți și mirosul de cardamom și orhidee. Prima recoltă de Darjeeling din acest an de la Balasun este unul dintre cele mai delicioase lucruri cu care… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
311,8 Lei /250 g 124,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

DARJEELING SFTGFOP1 SINGELL BIO / 2024 - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING SFTGFOP1 SINGELL BIO / 2024 - ceai negru

Fiecare an este diferit. Prima recoltă de ceaiuri din Darjeeling este unul dintre evenimentele mult așteptate. Ceaiurile rare sunt trimise în toată lumea în câteva zile. Dar atenție - în cantități foarte limitate. Alăturați-vă băutorilor de ceai, care se bucură de notele de primăvară ale Indiei. Grădina Singell produce ceaiuri unice încă din 1861. Ceaiul First Flush Darjeeling 2023 încântă cu gustul de flori și miere. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
328,0 Lei /250 g 131,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »