075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

DARJEELING SFTGFOP1 FF RISHEEHAT BIO / 2023 - ceai negru

Cod: 1301

La fel ca vinul din regiunea Champagne, șunca din Lanjarón sau ciocolata din La Rotta Pontedera, ceaiul din Darjeeling garantează cel mai bun gust și cea mai înaltă calitate. Milioane de iubitori de ceai așteaptă cu nerăbdare prima recoltă. Cea din grădina Risheehat se remarcă prin gustul său plăcut, echilibrat, fructat, dulceață de miere și o notă ușor condimentată. Nu ratați ceaiul unic, cultivat în mod organic!

Pachete mari:
Pachete mici:
392,2 Lei /250 g 156,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Regiune
Regiune:
Darjeeling
Gust
Gust:
Fructat, Proaspăt, Condimentat
Pentru copii
Pentru copii:
de la 16 ani
Colectare
Colectare:
Prima culegere
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
920m - 2100m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Darjeeling SFTGFOP1 FF Risheehat organic / 2018 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul Darjeeling din grădina Risheehat are parfum de flori și fructe. În gust veți recunoaște o dulceață lungă și plăcută, corpolență, iarbă proaspătă și o notă ușoară de condimente. Infuzia are o culoare frumoasă galben-verzuie și puteți prepara până la trei infuzii dintr-o doză de frunze de ceai. Fiecare infuzie va fi puțin diferită și toate vor fi absolut minunate.

Originea ceaiului

Zona din care provine această delicatesă, nu are nevoie de o lungă prezentare pentru cunoscătorii de ceaiuri excelente. Poalele munților Himalaya din partea de nord-est a Indiei au fost acoperite cu grădini de ceai încă din secolul al XIX-lea. Terenul dificil și condițiile naturale absolut specifice, plus experiența fermierilor locali, dau naștere unui produs, pe care toată lumea îl caută. Sursele disponibile spun că în Darjeeling sunt peste 80 de grădini plantate în principal cu arbori de ceai chinezesc varietatea assamica.

Grădina Risheehat se situează la aproximativ 14 kilometri de orașul Darjeeling. Este considerată una dintre cele mai prestigioase. Ceaiul este cultivat în regim de agricultură ecologică pe aproximativ 260 de hectare. Arborii de ceai cresc înconjurați de portocali, flori și straturi de legume. Frunzele lor capătă astfel un parfum unic. Randamentul brut al plantației a fost de aproximativ 180 de tone pe an. În urmă cu doi ani, Darjeeling a fost afectat de o grevă uriașă a muncitorilor, care, desigur, a dus la o reducere a producției de ceai.

Risheehat în traducere înseamnă „casa sfinților”. Grădina a fost înființată în secolul al XIX-lea de britanici și, pe lângă ceaiuri Darjeeling, produce și ceaiuri negre, verzi și ceaiuri speciale. Dealurile pe care este situată acestă grădină de ceai sunt printre cele mai abrupte, arborii de ceai se recoltează din martie până în noiembrie. În 1955, grădina a devenit parte a companiei Stöcke Risheehat, specializată în agricultura ecologică și acordă o mare atenție protecției biodiversității.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 90 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. La ceaiul Darjeeling adăugații apă clocotită de 90°C în proporție de linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


DARJEELING SFTGFOP1 SINGELL BIO / 2023 - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING SFTGFOP1 SINGELL BIO / 2023 - ceai negru

Fiecare an este diferit. Prima recoltă de ceaiuri din Darjeeling este unul dintre evenimentele mult așteptate. Ceaiurile rare sunt trimise în toată lumea în câteva zile. Dar atenție - în cantități foarte limitate. Alăturați-vă băutorilor de ceai, care se bucură de notele de primăvară ale Indiei. Grădina Singell produce ceaiuri unice încă din 1861. Ceaiul First Flush Darjeeling 2023 încântă cu gustul de flori și miere. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
421,2 Lei /250 g 168,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

Darjeeling FTGFOP1 Millikthong First Flush 2023 - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Darjeeling FTGFOP1 Millikthong First Flush 2023 - ceai negru

Prima recoltă din Darjeeling este întotdeauna unică. Această recoltă din grădina Gayabaree & Millikthong se remarcă prin aroma sa delicată, florală și ușor picantă. Ne-a fost trimisă cu primul avion care a decolat după ce ceaiul a fost recoltat și prelucrat. Pentru a obține un ceai proaspăt, parfumat, suculent și delicat. Exact așa cum este cel mai bun Darjeeling. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
286,7 Lei /250 g 114,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »