

DARJEELING SFTGFOP1 STEINTHAL BIO / 2023 - ceai negru
La Steinthal Tea Resort, vă puteți caza, puteți admira reședințele coloniale și vă puteți bucura de frumusețea naturală. Toate acestea sunt înconjurate de grădini pitorești încadrate de dealuri înalte cu vârfuri acoperite de zăpadă. Dacă vă place ideea, lăsați-vă tentați să călătoriți în zona tradițională a ceaiului din Darjeeling, India. Călătoriți cu ajutorul recoltei de vârf, de calitate BIO, din confortul fotoliului vostru. Primul ceai de primăvară zboară la voi direct din plantație.
Compoziție
100%Porta și gustul
Ceaiul Darjeeling SFTGFOP1 FF Steinthal BIO/2023 vă va încânta cu o aromă floral-fructată și un gust proaspăt, delicat, la finalul căruia veți obține note de plante și flori. Infuzia are o culoare închisă de chihlimbar și poate fi preparată dintr-o doză de trei ori.
Originea ceaiului
Ceaiurile Darjeelings din partea de est a Indiei sunt printre cele mai admirate și foarte căutate ceaiuri. Mai ales prima recoltă este așteptată cu nerăbdare. Prin urmare, suntem încântați să vă prezentăm frunzele de ceai din grădina Steinthal Tea Estates (în prezent parte a Singtom Tea Estate), pe care le-am adus direct de pe plantație pe calea aerului. Astfel, puteți gusta ceaiul unic printre primii din lume. Grădina în sine a fost fondată în 1862 de un misionar german, părintele Steinthal, iar unii dintre primii arbori de pe versanții Darjeeling sunt și în prezent acolo. În prezent, a cincea generație a familiei Chirimar are grijă de strămoșii arborilor de ceai de astăzi și de urmașii lor. Întreaga zonă lasă o impresie uimitoare pentru vizitator.
Versanții sunt acoperiți cu arborii verzi, râul Rungeet curge prin vale și priveliștile pitorești vă vor captiva din orice direcție. Plantațiile sunt răspândite pe 1,6 acri de sol bogat în minerale. Pe vreme senină puteți vedea Muntele Everest în depărtare. Combinația dintre altitudinea mare și, prin urmare, climatul rece, ceața frecventă, precipitațiile și aerul curat, fac din Darjeeling o zonă unică de cultivare. Ceaiurile locale au o aromă delicată de muscat. În cazul primei recolte de primăvară, aceasta este însoțită de fragilitate și suculență. Frunzele și mugurii arborilor de ceai (produși prin încrucișarea speciilor Chinensis și Sssamica) se recoltează manual la o temperatură exterioară de 5-20°C. Pentru a fi etichetați ca Darjeeling, aceștia trebuie să provină de la o altitudine de cel puțin 914 metri. Lucrătorii le prelucrează ulterior în același mod ca ceaiurile verzi, adică doar oxidarea parțială.
Cu toate acestea, ceaiurile Darjeelings sunt etichetate în mod tradițional ca ceaiuri negre. În concluzie, acest ceai Darjeeling SFTGFOP1 FF Steinthal BIO/2023 provine după denumirea sa din agricultura ecologică, în care nu sunt utilizate îngrășăminte sau produse de îngrijire. SFTGFOP1 FF reprezintă prima recoltă (First Flush) al ceaiului de cea mai bună calitate (Super Fine Tippy Golden Flowery Orange Pekoe).
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La ceaiul Darjeeling adăugații apă clocotită de 90°C în proporție de linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

DARJEELING SFTGFOP1 SINGELL BIO / 2023 - ceai negru

DARJEELING SFTGFOP1 FF RISHEEHAT BIO / 2023 - ceai negru
