

DETOXIFIEIE NATURALĂ - ceai de plante 150g
Curăță corpul, elimină stresul.
Începeți o viață activă, scăpați de tot ce nu aveți nevoie. Yerba Maté vă oferă energie și susține detoxifierea, ceaiul verde vă ajută să reveniți la linia subțire, verbina este benefică pentru buna funcționare a ficatului și a rinichilor. Detoxifierea nu trebuie să fie neplăcută. Încercați să includeți la regimul de hidratare un amestec de plante, adăugați mișcare și suficientă odihnă. Stresul și kilogramele în plus vor dispărea.
Compoziție
Yerba Mate 61%, Sporiș 21%, Ceai verde, Iarba de lamaie 6%, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Gustul ceaiului Mate este oarecum original, deci trebuie să vă obișnuiți puțin. Dar nu este neplăcut. Mate este pur și simplu tare, ușor amar, puțin pământos și cu note de fum. Am adăugat ceai verde și iarbă de lămâie pentru rafinament. În această combinație, Amestecul de Plante Detox este armonios și plăcut. Infuzia este galbenă deschisă cu o aromă proaspătă de lămâie.
Originea ceaiului
Mate este o băutură din America de Sud, care se produce din frunzele uscate de yerba mate (Ilex paraguariensis). Se mai numește și „aurul verde al indienilor”, pentru că ei au fost cei care au descoperit puterea sa magică. Yerba mate este un copac veșnic verde, care iubește locurile umbrite cu multă umiditate. Este cultivat în principal în Paraguay, Uruguay, Argentina și Brazilia. Este o plantă cu un ciclu de viață deosebit de interesant - pentru ca semințele să germineze, ele trebuie să treacă prin tractul digestiv al păsărilor.
Cultivarea implică, prin urmare, unele capcane. Fermierii mențin arbuștii la o înălțime de aproximativ 8 metri pentru a avea acces mai ușor la frunze. La fiecare 3-4 ani se recoltează vârfurile crenguțelor din care se culeg frunzele ovale cu margini zimțate. Se procesează prin fermentare și oxidare, adică fermierii pun frunzele în sac și le lasă să fermenteze în mod natural. Pentru a opri procesul de fermentare, materialul vegetal este expus la o temperatură ridicată pentru o perioadă scurtă de timp. Apoi Mate se usucă și se măcină. În cele din urmă, se pune din nou în saci și se lasă la maturat timp de 12-24 de luni. La final mai trece printr-o serie de faze cum sunt măcinarea, sortarea și ambalarea.
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

UNICUL MANGO - ceai de fructe

ELIMINAREA UȘOARĂ A APEI - ceai verde 160g
