075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ELIMINAREA UȘOARĂ A APEI - ceai verde 160g

Cod: 1655

Stimulează limfa, menține echilibrul.

Apa este esențială pentru organism. Dar, odată ce se depozitează acolo unde nu trebuie, poate provoca probleme. Datorită combinației de ceai verde de calitate, mentă parfumată și urzică atotputernică, veți obține o băutură pentru funcționarea optimă a sistemului limfatic, redobândirea energiei și digestia corectă. Frunzele de ceai conțin substanțe, care susțin arderea grăsimilor, menta calmează digestia, iar urzica este una dintre cele mai eficiente plante medicinale pentru curățarea organismului și îndepărtarea apei din corp.

78,7 Lei cu TVA
72,2 Lei fără TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Ceai verde Bio Sencha 51%, , , , , , , , ,

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul verde Sistem limfatic sănătos BIO conține frunze de ceai pe care le puteți recunoaște prin astringența lor ușoară și proaspătă. Gustul lor este completat de mentă, iar compoziția generală este încununată de note de portocale și lămâi. Ceaiul miroase foarte plăcut a plante și fructe, iar infuzia sa are o culoare deschisă de chihlimbar.

Originea ceaiului

Este simplu - toate ingredientele din care este amestecat ceaiul Sistem limfatic sănătos BIO provin de la furnizorii europeni. Toate sunt, de asemenea, fie în calitate BIO fie organice, deci este clar că au fost cultivate, recoltate, procesate și transportate în condiții foarte stricte. Drept urmare, ele nu conțin reziduuri de substanțe nocive și puteți fi siguri că vor oferi corpului dvs. doar vitamine, minerale și oligoelemente în forma lor pură. Direct din natură.

Sute de studii au fost publicate despre ceaiul verde, confirmând că potențialul său de a influența pozitiv condiția consumatorului său este considerabilă. Doar o mențiune: ceaiul verde este extrem de bogat în polifenoli și antioxidanți. Ceaiurile verzi sunt recoltate din arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis), care sunt cultivați în principal în China, Japonia, India, dar și în Vietnam, Indonezia, Africa de Sud sau Ceylon și Georgia. Istoria ceaiului datează cu 2 000 de ani î.e.n, ceea ce înseamnă că astăzi putem întâlni mii de tipuri și soiuri. Ceaiul verde este unul dintre cele mai comune și, de asemenea, cel mai popular. Frunzele sale au fost lăsate să se ofilească pentru o scurtă perioadă de timp după ce au fost culese, apoi sunt de obicei rulate sau altfel modelate și uscate. Ceaiurile verzi sunt băutura cea mai frecvent consumată din lume după apă.

Lămâia este considerată un fruct care „curăță” puternic. Nu degeaba apare peste tot unde trebuie să scăpăm de răceli, rinită sau chiar stări proaste. Așa că am adăugat și ulei organic de lămâie la ceaiul Sistem limfatic sănătos BIO. Pe lângă acidul ascorbic și acidul citric, lămâile conțin provitamina A, vitamina B, precum și potasiu, calciu, fosfor și magneziu. Toate acestea contribuie la echilibrul intern și, desigur, promovează buna funcționare a sistemului limfatic. Lămâile sunt culese din arborii de lămâie (Citrus limon) care cresc în principal în zonele subtropicale.

Și, în cele din urmă amintim de mentă - care este, de asemenea, un ingredient important din acest ceai. Efectele sale benefice sunt descrise în vechile ierbare și în cercetările actuale. Menta conține în principal mentol și menton, un ulei esențial cu efect benefic asupra corpului uman. Unde crește menta? În Europa, Asia, America de Nord și de Sud, Australia și Noua Zeelandă. Pe scurt, aproape peste tot, cu excepția tropicelor.

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul turnați apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 200 - 250 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g

Întărește sănătatea arterelor, venelor și a inimii. Pentru inimă? Doar dragoste! Și plante, care elimină stresul, normalizează tensiunea arterială și protejează fiecare celulă din corp. Este important să mențineți nivelurile adecvate de zahăr din sânge și colesterol, dar și să aveți grijă de bunăstarea psihică și apărarea naturală a organismului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
60,0 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

SOMN LINIȘTIT - ceai de plante 140g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SOMN LINIȘTIT - ceai de plante 140g

Evocă vise dulci și somn de calitate. Delicatețea roiniței,  gingășia florilor de iarbă neagră, mângâierea mușețelului și prospețimea mentei. Plantele pe care le-am ales pentru ceai pentru cel mai dulce somn au fost folosite și de străbunicile noastre. Mirosul lor vă va purta peste șapte mări și șapte țări ... Acolo unde visele sunt dulci și unde se adună forțe noi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
61,1 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

FICAT SĂNĂTOS - ceai de plante 380g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FICAT SĂNĂTOS - ceai de plante 380g

Contribuie la regenerarea ficatului. Cine vrea să fie sănătos ar trebui să aibă grijă de ficat. Principalul organ de detoxifiere influențează digestia, eliminarea substanțelor chimice dăunătoare și imunitatea. Ciulinul oferă cea mai bună îngrijire. Fructele sale zdrobite conțin substanțe care susțin regenerarea și funcționarea corectă a ficatului, pe lângă aceasta protejează vasele de sânge, stomacul și bunăstarea psihică. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
62,0 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »