075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

FLOARE DE HIBISSCUS

Cod: 484
Evaluare: excelent, 3 recenzie

Probabil cunoașteți frumoasa floare mare de hibiscus roșu. Dar știați că in Asia, Africa, Thailanda și America de Sud sunt de asemenea foarte populare ca si planta și prepararea băuturilor răcoritoare? Sunt făcute din ea gemuri, sucuri, mâncăruri aromate ... Floarea de hibiscus are un gust plăcut acrisor și, în plus, multe efecte pozitive asupra sănătății.

Pachete mari:
Pachete mici:
36,2 Lei /250 g 14,5 Lei /100 g
Vom livra marți, 27. 10. 2020
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Egipt
Regiune
Regiune:
UE
Gust
Gust:
Acrișor
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Floare de hibiscus 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Hibiscusul oferă o infuzie frumoasă roșie până la bordo. Aroma sa este puternică și aromatică, gustul este acrișor. Încercați-l ca băutură caldă, dar nu uitați nici de opțiunea cu gheață. În ambele cazuri are gust și proprietăți excelente.

Originea ceaiului

Hibiscusul are nevoie de suficientă lumină și căldură pentru dezvoltarea sa optimă. De aceea, este prezent în regiunile tropicale și subtropicale ale zonei climatice temperate. În Republica Cehă, se ivește rareori ca parte a naturii sălbatice. Îl întălnim însă adesea în centrele de grădinărit, grădini botanice sau gospodării. Ca plantă de interior, există în mai multe specii, prăsite adesea pentru cultivarea în locuințe cu umiditate scăzută a aerului. În habitatul original are aspectul unui arbust, semi-arbust sau copac. Poate fi foios sau veșnic verde. Pentru prepararea ceaiurilor se folosește hibiscusul de Sudan (Hibiscus sabdariffa).

Este un arbust care ajunge până la doi metri înălțime. Are frunzele de culoarea verde saturat și flori albe cu centru roșu. Fructele sunt de obicei alungite și conțin semințe. Special pentru acestea, este cultivată o rudă a hibiscusului - bama cunoscută sub numele de okra. Hibiscusul este denumit după pasărea mitică Ibis din mitologia egipteană. Tocmai pentru egipteni, este tipică savurarea ceaiului de hibiscus. Hibiscusul se folosește în aproape toate băuturile. Florile uscate de hibiscus din Sudan destinate preparării ceaiului se numesc aici Karkade. Ceaiul egiptean național se bea în cafenele, la narghilea și la adunări sociale obișnuite.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 10 minute Cantitatea 1 până la 2 lingurițe la 1,5 dl
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

10. 8.

Evaluare: excelent
Îmi place mult timp hibiscusul, pur și simplu îmi place gustul. Recent am decis să încerc acest magazin și am fost plăcut surprins. Sunt extrem de mulțumit de calitatea acestui ceai. Conține flori întregi frumoase, se poate observa că ceaiul este de înaltă calitate și bine pregătit. Gustul este plin și expresiv.

10. 8.

Evaluare: excelent
Mi-a plăcut imediat dupa prima dată și m-am îndrăgostit de el. Gust plăcut și o culoare minunată, puternică.

10. 8.

Evaluare: excelent
Buna ziua. Ceaiul de flori de Hibiscus este excelent, are o minunată culoare roșie profundă și un gust complet, unpic acru. Am dat o parte din pachet prietenei mele, care mi-a cerut imediat contactul. Sunt complet satisfăcuta. Mulțumesc.

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Grapefruit Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,6 Lei /250 g 24,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 10. 2020

Măceșe - fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Măceșe - fructe

Cea mai bună sursă naturală de vitamina C, cel mai popular fruct de toamnă în medicină populară. Desigur, veți găsi multe altele. Macesele roșii au fost recomandate de Hippocrates pacienților săi, prima descriere a efectelor găsim în ierbarul secolului al XI-lea. Fierbeți-vă ceaiul de măceșe ori de câte ori aveti pofta. În timpul iernii, promovează conditia generala, vă reîmprospătează în timpul verii și oferă antioxidanții necesari. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
33,1 Lei /250 g 13,3 Lei /100 g
Vom livra marți, 27. 10. 2020

CEAI ALBASTRU - plantă ( Clitoria ternatea )
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI ALBASTRU - plantă ( Clitoria ternatea )

Clitoria Ternatea ,floarea clitors sau floarea de mazare a fluturilor. Stie sa surprinda! Inafara ca coloreaza apa intr-o culoare turcoaz neasteptat de frumoasa, ea contine substante care ajuta organismul in general.Timp de secole folosita de Ayurveda, stiinta contemporana efectele acestei plante a supus unei examinari atente. Ceaiul albastru nu cumparati in supermarket. Este rar. Bucurati-va de el sau adaugati-va cateva flori uscate in bautura preferata. Ajuta si uimeste. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
205,9 Lei /250 g 82,4 Lei /100 g
Vom livra marți, 27. 10. 2020
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »