

FRUNZE DE CÂNEPĂ SANTICA zdrobite - CBG 940 mg/kg
Știați că primul care a descris planta de cânepă a fost Carl Linnaeus? Și Regina Victoria obișnuia să consume cocktail de cânepă? Și primul anestezic din lume a fost făcut din cânepă de către un medic chinez în jurul anului 200? O plantă cu frunze tipic zimțate ne însoțește pur și simplu din timpuri străvechi. Și nu este o simplă întâmplare. Substanțele pe care le conține ajută la multe probleme. Încercați soiul Santica, extrem de bogat în canabigerol, care promovează relaxarea și bunăstarea psihică.
Compoziție
Infuzia și gustul ceaiului
Frunzele de cânepă Santica oferă o infuzie de culoare galben-verzuie, care miroase plăcut a iarbă. Gustul este similar - de plante, lejer.
Originea ceaiului
Cânepa (Cannabis sativa) este o plantă anuală care crește de obicei în Europa Centrală și de Sud. Provine de la poalele munților Himalaya și trebuie remarcat faptul că în prezent se găsește în regiunile mai calde în aproape întreaga lume. Se spune că prima mențiune despre cânepă este legată de Buddha sau de Isus; utilizarea plantei în scopuri medicinale este confirmată de cercetările arheologice din Asia Centrală.
Aspectul general al plantei de cânepă este probabil bine cunoscut, dar să o descriem pe scurt. Este o plantă dioică, ceea ce înseamnă că unele plante sunt masculi și altele femele. Cânepa crește de 2-3 metri în înălțime, are frunze zimțate, florile diferă în funcție de faptul dacă este plantă mascul sau femelă.
Nu există nicio îndoială că această plantă și-a făcut loc în istoria omenirii. Utilizarea sa este incredibil de largă - servește ca biocombustibil, este utilizată pentru producerea de țesături, frânghii, hârtie și produse cosmetice. Semințele de cânepă sunt presate în scopuri alimentare, uleiul este utilizat la producerea de vopsele și lacuri sau ca combustibil pentru motor. Și, desigur, cânepa este utilizată în industria farmaceutică și medicina populară. Conține o serie de substanțe valoroase, unice.
De exemplu, soiul Santica excelează prin conținutul său ridicat de canabigerol (CBG). Este o substanță din grupul canabinoizilor non-psihoactivi, care se găsesc în principal la soiuri cu conținut scăzut de THC. Sursele disponibile indică efecte neuroprotectoare, există, de asemenea, o prezumție că CBG ar putea afecta pozitiv procesele de vindecare în bolile gastro-intestinale.
Să adăugăm informații despre cânepă descrise în ierbarele tradiționale: consumul de cânepă calmează, relaxează, susține imunitatea, aduce beneficii pentru inimă, articulații și piele.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste cânepă se toarnă apă clocotită de 100 °C, într-un raport de 1 linguriță la 150-200 ml.
- Dacă doriți să profitați la maximum de frunze, adăugați puțin lapte sau smântână la infuzie. Canabinoizii se eliberează mai bine în grăsimi.
- Infuzia are, de asemenea, un gust excelent, cu o picătură de miere.
- Timp de infuzare 8-10 minute (cană acoperită), apoi strecurați.




















Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CÂNEPĂ DIN FRUNZE FINOLA - CBD 1837 mg / kg

CÂNEPĂ DIN FRUNZE FELINA culese manual - CBD 528 mg/kg
