

FRUNZE DE URZICĂ - plantă
Pe cei mai mulți dintre noi ne deranjează. Cu excepția celor care i-au descoperit puterea. Urzica crește aproape peste tot. În grădini, pe drumuri, pe câmpuri și în pădure. Poate pentru a ne reaminti în mod constant ca sănătatea este un lucru fierbinte. Cine o are, nu se gândește la asta. Cui lipsește, nu se gandeste la nimic altceva. Deci, urzico, mulțumim pentru puterea ta de a lupta pentru binele nostru. Și ciocnim pentru tine la multi ani!
Compoziție
Urzica 100%Infuzie și gustul plantei
Ceaiul de urzici are un gust ... în mod natural. Este plăcută, fără astrigență, amărăciune sau tonuri de iarbă mai intense. Doar curat. Infuzia este de culoare galbenă până la maronie.
Originea plantei
Urzicile sunt răspândite în mod natural în emisfera nordică, chiar și în America de Sud. Planta perena creste 50-150 cm. Are frunze ovate, zăbrele, flori verzi, înflorite. Se extinde cu rizomii târâtori. Bineînțeles, frunzele de molid sunt caracteristice pădurii. Acestea sunt acoperite cu fire de păr care conțin acid formic. După atingerea părului, părul se rupe și acidul poate provoca iritarea pielii și senzațiile de arsură. Cei care vindecă folk le atribuie efectelor benefice benefice. Mii de ani și-au adunat frunzele și ierburile, uneori rizomii sau florile.
Urzicile trebuie să fie recoltate de la începutul primăverii până la sfârșitul lunii mai, când conține maximum de substanțe valoroase. Se usuca la umbră, dar nu suficient de lungă pentru a păstra culoarea verde originală. Urzica poate produce, de asemenea, ulei, se stoarce sucul sau se prepară tinctură. Toate aceste forme ajută la combaterea dificultăților neplăcute. Mai puțin cunoscută este utilizarea urzicilor în gastronomie sau fabricare.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- La urzică puneți apă clocotită de 100 °C, în proporție de 2 lingurițe la 250 ml de apă.
- Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 2 lingurițe în plus.
- Se scurge și se bea cald de două ori pe zi.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ROINIȚĂ (MELISSA) - plantă

MUȘEȚEL - FLOARE PURA
