Gheara Diavolulului (Harpagophytum Procumbens) - plantă(ŕădăcină măcinată)
Gheara diavolului, gheara dracului. Atunci când această plantă suculentă din Africa de Sud și-a ales un nume, probabil că a vrut să sperie pe oricine care s-ar atinge de ea. Dar noi nu ne-am speriat. Atunci de unde a venit acest nume? Fructele sale arată ca niște gheare.
Compoziție
Gheara diavolului 100%Infuzie și gustul plantei
Aromă de plante, gust moderat amărui și o culoare galben închisă până la galben-gri. Nimic deosebit la prima vedere și degustare. Dar dacă ne uităm la efectele sale asupra sănătății nu există niciun motiv să nu-i acordăm atenție!
Originea plantei
Harpagophytum procumbens, așa cum sună denumirea latină a plantei Gheara Diavolului, își are originea la marginile celui mai mare deșert din Africa de Sud - Kalahari. Planta suculentă formează lăstari târâtori și înflorește cu flori tubulare foarte plăcute, de obicei de culoare roz închis. Fructele sunt înzestrate cu cârlige și se pare că datorită lor planta a primit porecla „diavol” sau „drac”.
În medicina naturistă se folosește pulberea fină din rădăcinile Ghearei Diavolului. Mai exact, din rădăcinile laterale, care sunt tuberoase și pot crește până la 2 metri. Membrii tribului de Boșimani le foloseau foarte des. Populația indigenă din Zimbabwe, Mozambic, Botswana și alte țări adună rădăcini și fructe și în prezent. Stilul lor de viață include migrația constantă și un dans magic, care este de o importanță extraordinară pentru Boșimani. Plantele au fost folosite de mii de ani pentru a întări întregul organism.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
Gheara diavolului este o pulbere foarte fină. Se poate amesteca în băutură sau în mâncare. În mod obișnuit se consumă o cantitate de 3-5 grame pe zi.