

GINSENG CU CĂTINĂ - ceai verde
Sigur le cunoașteti pe amândouă. Ginsengul este o rădăcină magică cu o formă care amintește corpul uman. Catina, sunt fructe de padure portocalii stralucitoare pe tufa acoperita cu zapada. Am adăugat ceai verde pentru a crea un amestec cu gust proaspăt acrisor și dulce-amar cuceritor. Ceai este recomandat pentru consumarea pe tot parcursul zilei.Fierbinte sau cu gheață.
Compoziție
Ceai verde 90%, Boabe de cătină, Coaja de cătină, Ginseng 3%, AromaInfuzie și gustul ceaiului
Infuzarea de ceai verde aromat cu cătină este de culoare galben pal. Gustul este foarte proaspăt, acid, puțin rigid, dulce la sfârșit.
Acest ceai este grozav cu gheata. Puneți în pahar bucăți de gheață și turnați-l cu ceai cald.
Originea ceaiului
Ceaiul verde provine din China, iar cătina albă crește și femeile nu trebuie să se uite în altă parte. Toate cele trei ingrediente pot fi recoltate într-un singur loc, cu puțină exagerare. Și din fiecare plantă folosiți o altă parte - frunze de ceai din China, și rădăcini șiberiene.
Frunzele verzi și tari ale ceaiului chinez (Camellia sinensis) sunt prelucrate în mai multe moduri. Dacă se produce ceaiul verde, este necesar să se lase să fie recoltate după recoltare, aburit scurt sau încălzit în vase mari, laminate, uscate, sortate și ambalate. Cu toate acestea, considerăm o astfel de procedură doar ca un cadru. Pe tot parcursul procesului, ceaiul este supus la multe alte efecte minore, care au un efect crucial asupra proprietăților sale rezultate. Dar secretele lor rămân de multe ori în spatele porților grădinilor de ceai.
Acum ajungem la fructele lui Hippopha rhamnoides. Un copac frunziș care amintește de un arbust mic sau de un copac crește natural în China, Mongolia, Nepal și India. Începând cu secolul 21, a crescut în Europa ca o plantă ornamentală și fructiferă. Moluștele sunt spinoase, au frunze verzi verde și fructe de portocale sau roșii. Aceștia sunt cei care, în opinia oamenilor vindecători, pot profita de multe afecțiuni. Au gust acru, și îndulceau amar amar. Sunt folosite pentru a face lichioruri, gemuri sau siropuri. În Rusia, ei numesc ratonul "miracol siberian".
Rădăcina gâturilor femeilor este similară cu cea a unei plante "de aur" în medicina tradițională. Chineză înseamnă numele său "rădăcina omului", este încadrat de o linie de proști și superstiție. Este de obicei folosit de femeile din Siberia (Eleutherococcus senticosus). O plantă perene cu scoarță gri deschis se găsește în Asia, Rusia de Est, Japonia și Coreea. Rădăcina are gust amar.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
3. Timpul de infuzare este de 2 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

CEAI DRAGON - amestec
