

GUAVA FINĂ - ceai alb
Guava în asediu de căpșuni, trandafiri și floarea-soarelui pe fundal de ceai alb. Ce ar putea fi mai rafinat decât sa luati o ceasca cu ceai cald în mâinile dvs, sa inspirati mirosul și savurarea primei degustari. Armonia subtilă a Pai Mu Tan, prospețimea fructului și finetea plantelor vă vor aduce într-o lume fără stres și stări proaste. Alăturați-vă celor care ador ceaiul alb!
Compoziție
Ceai alb Pai Mu Tan 83%, Guava confiata (guava, zahăr), Aromă naturală, Iarba de lamaie, Floare de floarea soarelui, Căpșuni 2%, Petale de trandafirInfuzia și gustul ceaiului
Infuzia din ceaiul Guava delicată este galben deschisă. Miroase foarte plăcut, este ușoară, fructată și dulce. În gust se conturează prospețimea ierbii de lămâie și a fructului guava, precum și dulceața căpșunelor și parfumul trandafirilor. Bucurați-vă de acest ceai alb, și în varianta ice tea. Umpleți un pahar înalt până la 2/3 cu cuburi de gheață și turnați peste infuzia caldă. Veți obține o băutură armonioasă cu capacitatea de a vă calma și relaxa.
Originea ceaiului
Provincia Fujian, de unde provine ceaiul Pai Mu Tan, este situată pe partea de coastă din sud-estului Chinei, abundentă în munți înalți și văi adânci. Ceaiul alb se adună de pe versanți și dealuri și numai într-o perioadă strict limitată și pe vreme favorabilă. Femeile și fetele merg de obicei pe plantații la începutul primăverii (sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie). Culeg numai muguri de ceai acoperiți cu puf alb și câteva frunze apropiate. Acestea sunt părți rare și foarte apreciate ale plantelor, așa că ceaiul alb este disponibil în cantități limitate și cândva doar împăratul chinez îl putea bea. După ofilire, frunzele de ceai sunt uscate la temperatură scăzută. Este un proces îndelungat în care frunzele sunt scuturate pe tăvi și astfel se mototolesc ușor. Deteriorarea structurilor celulare are ca rezultat o oxidare foarte ușoară, pe care producătorul o oprește repede prin expunere la aburi sau prin uscare. Ceaiul alb nu se rulează. nici nu se modelează, gustul său se apropie în mod autentic de natura frunzelor de ceai. Fructele și plantele pe care le-am adăugat în ceaiul Pai Mu Tan le cumpărăm de la furnizorii certificați din UE. Datorită grijii pe care o acordă selecției, procesării, depozitării și transportului, putem garanta clienților o calitate și o puritate maximă. Doar fructele întregi, sănătoase și coapte din agricultura ecologică sunt selectate pentru conservare (liofilizare). Prin urmare, nu conțin ciuperci și bacterii, ori metale grele sau alte substanțe nocive.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul alb turnați apă fierbinte de 70-80 °C în proporție de la 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 3 kJ / 1 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.2 g |
din care zaharuri: | 0.2 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA PAI MU TAN - ceai alb

SECRETUL MIC LUI BUDDHA - ceai alb
