075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

HONEYBUSH TOFFEE BIO

Cod: 1542

Dulce, neted, delicat. Honeybush are gust de miere, poate pentru că iubește aerul proaspăt și soarele. La fel îi este benefică compania fructelor sănătoase și gustoase. Prin urmare, în ceaiul Honeybush Toffee BIO, veți găsi atât frunzele arbustului sud-african, cât și bucăți de mere și migdale. Pregătiți o băutură caldă de caramel cu fructe sau cuburi de gheață, dimineața sau seara. Nu va dezamăgi niciodată.

Pachete mari:
Pachete mici:
68,3 Lei /250 g 27,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Africa de Sud
Regiune
Regiune:
Western Cape
Gust
Gust:
Caramel, Măr
Pentru copii
Pentru copii:
de la 1 an
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Honeybush 62%, Bucăți de măr, , Aromă naturală

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

Ceaiul Honeybush Toffee BIO oferă o infuzie de culoare maro roșiatică. În ceai sunt clare urmele de honeybush dulce ca mierea, care sunt însoțite de aroma merelor și migdalelor. Compoziția generală are note de caramel cu o atingere ușoară și răcoritoare de fructe.

ORIGINEA CEAIULUI

Dacă doriți să aflați mai multe despre honeybush, trebuie să căutați arbustul Cyclopia intermedia. Pentru că acest „ceai” provine din frunzele și crenguțele acestui arbust. Planta, care de obicei nu este mai mare de 1,5 metri, se găsește doar în Africa de Sud, mai exact în provinciile din Western și Eastern Cape. De ce este astfel, oamenii de știință explică sensibilitatea acestui arbust la poluarea industrială nu numai a aerului, dar și a solului și a apei.

Arbuștii sălbatici au crenguțe lungi, cu frunze asemănătoare cu ace. Persoanele care culeg acest ceai trebuie să urce sus pe pietre. Ramurile sunt tăiate și transportate în fabricile de prelucrare. Aici sunt tăiate în bucăți mici, care trebuie să fermenteze, de obicei aceasta înseamnă că se adună în grămezi, se acoperă cu prelate și se lasă să fermenteze natural timp de câteva ore. Rezultatul este un honeybush parfumat, cu o culoare frumoasă mahon. Doar se usucă la soare.

Honeybush este bogat în antioxidanți, de care se bucură persoanele care vor să se liniștească, doresc un somn profund și persoanele care suferă de probleme respiratorii și imunitate scăzută.

La comoara africană am adăugat fructe din inima Europei - bucăți de mere uscate. Fructele mărului (Malus) apar în mitologia antică și astăzi sunt printre cele mai populare fructe. Aproximativ 75 de milioane de tone de mere sunt recoltate anual în întreaga lume, iar producătorii importanți sunt China, Uniunea Europeană, Rusia, India, Turcia și Brazilia. Mărul este originar din zona temperată a emisferei nordice, dar în prezent se cultivă și în afara acesteia.

Mărul este o specie de plante din familia Rosaceae, care cuprinde numeroase soiuri. Mărul crește până la 15 metri înălțime și poate trăi peste 100 de ani. Florile mărului sunt albe-roz, fructele sunt mari și cu multă pulpă și conțin între 5-12 semințe.

Merele sunt o sursă de potasiu, vitamina C și alte substanțe benefice pentru sănătate. Consumul lor este potrivit, de exemplu, în cazul răcelilor sau a problemelor digestive.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Preparați ceaiul Honeybush cu apă clocotită de 100 °C, în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ALADIN - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ALADIN - amestec

Incredibil de dulce și extraordinar de proaspăt - este Aladin al nostru. Exact ca si din basm. Doar pregatiți-l și vă îndeplineste trei dorințe - vă va intinerii, alunga stresul și reimprospateaza metabolismul. Nu este nimic mai bun în vremurile agitate de astăzi. Băutură naturala fara cofeină, cu un gust de fructe de miere, sigur le va place la copii mici și la bunicii lor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,7 Lei /250 g 27,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021

ROOIBOS ÎN AL ȘAPTELEA CER
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROOIBOS ÎN AL ȘAPTELEA CER

Cine a încercat odată nu mai vrea altfel. Știti cum e: Ceaiul, nu e nimic pentru mine, mai bine as prefera un expresso tare , un desert de lux și 200ml de apa minerala. Dar dacă avem un ceai care combină totul și este fără calorii? Dacă nu credeți, va trebui să-l gustați. Este Rooibos în al șaptelea cer! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
77,5 Lei /250 g 31,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021

HONEYBUSH ZI DE VARĂ (BIO)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

HONEYBUSH ZI DE VARĂ (BIO)

Strict vorbind, Honeybush nu are nimic de-a face cu ceaiul. Totuși, devine din ce în ce mai popular, și chiar și susținătorii ortodocși ai clasicilor de ceai se alătură . Motivele sunt simple: Honeybush are o aromă și un miros excelent, nu conține cofeină și poate depăși multe boli sau afecțiuni. Alaturi de papaya, galbenelelor și trandafiriilor este o garanție a unei experiențe culinare minunate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
56,7 Lei /250 g 22,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »