

JAPAN GEN MAI CHA - ceai verde
Era ceaiul fermierilor japonezi săraci. De-a lungul timpului, Japonia Gen Mai Cha a devenit o băutură preferată pentru toți adepții ai stilului de viață sănătos și ceaiurilor verzi de calitate. Este potrivit pentru consum pe tot parcursul zilei, pentru că are un gust minunat și conține teină atât cât este necesar. O recunoașteti cu ușurință - printre frunzele de ceai găsiti orez prăjit.
Compoziție
Ceai verde Japan Bancha, Orez prăjitInfuzia și gustul ceaiului
Infuzia din acest ceai japonez este clară și are o culoare galben pal. Aroma este fină, ușoară, ușor prăjită. Gustul este descris ca fiind ușor ierbos, moderat, cu un indiciu de nuci și orez prăjit. Popularul ceai este, în general, foarte delicios, cu astringență moderată, ceea ce îi conferă un ton răcoritor.
Originea ceaiului
Japan Gen Mai Cha constă din ceai verde (cha japonez) și orez brun prăjit (în japoneză genmai). Uneori se numește "ceai de popcorn", deoarece în timpul prăjirii uneori se întâmplă să se desfacă orezul și să arate ca și popcorn. Acest ceai se produce în orașul Masuda, situat în prefectura Shimane, în partea de sud-vest a insulei Honshu. Ceaiul japonez clasic este preparat de obicei din Bancha, care este o clasă de bază a ceaiului verde și din orez brun. Frunzele de ceai chinezesc (Camellia sinensis) sunt recoltate pentru Bancha mai târziu decât pentru Sencha, prin urmare ele sunt mai robuste și conțin mai puțină teină.
Dar modul de procesare este similar: după recoltare, care se efectuează înainte de a cădea roua, frunzele de ceai sunt lăsate să se ofilească puțin și apoi sunt expuse la abur în mod repetat. Astfel, se oprește fermentația și se păstrează maximum de substanțe benefice pentru sănătate. Urmează uscarea și sortarea. Apoi ceaiul se amestecă cu orez brun prăjit. Uneori, Gen Mai Cha se servește cu Matcha, ceai verde pudră. Astfel ceaiul se numește Matcha-iri Genmaicha are un gust similar cu Gen Mai Cha, dar de multe ori este mai tare și infuzia are o culoare mai verde.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul Japan Gen Mai Chu se pune în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- La Japan Gen Mai Chu se adaugă apă fierbinte de 70-80 °C.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
- Ceaiul Japan Gen Mai Chu poate fi infuzat de 3 ori.

























26. 11.
3. 2.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde

LAPTE OOLONG
