

JAPAN KABUSECHA KIRISHIMA BIO - ceai verde
Simbol tradițional pentru prepararea ceaiului Maté. Calabasa este sculptată din dovleac. Este un material pur natural.
Calabasa este confecționată din dovleac de înaltă calitate, cu pereți groși de până la 4 mm.
Fiecare calabasă este originală și, prin urmare, poate varia ușor ca dimensiune și formă.
Volum: 100 - 200 ml Cum se folosește o calabasă naturală Calabasa este realizată dintr-un dovleac scobit.
Deoarece este un material pur natural, netratat cu conservanți, este necesar să se acorde atenție și grijă acestui recipient tradițional pentru consumul de Yerba Maté. Vă va răsplăti cu utilizare îndelungată și experiențe neobișnuite. Efectuați „curado” înainte de prima utilizare Nu ratați acest „ritual de inițiere”. Datorită acestui fapt, veți elimina resturile de pulpă și o veți pregăti pentru a da băuturii dvs. gustul dorit.
- Umpleți calabasa cu 2/3 frunze de Yerba Maté (puteți folosi uscate sau deja infuzate) și turnați peste apă fierbinte.
- Lăsați calabasa să stea 12-24 ore.
- Îndepărtați conținutul calabasei, clătiți cu apă călduță și răzuiți pereții interiori cu o lingură. Astfel eliminați resturile de pulpă.
- Clătiți din nou calabasa cu apă călduță.
- Când dovleacul este curățat complet, puneți în el Yerba Maté uscat, turnați peste apă clocotită și lăsați să se odihnească timp de 24 de ore.
- Goliți conținutul calabasei, clătiți cu apă călduță și lăsați recipientul să se usuce bine.
Uscați-l bine la fiecare două zile
Pentru a preveni mucegăirea calabasei, lăsați să se odihnească cel puțin o dată la 2 zile. După ce beți băutura, clătiți recipientul cu apă călduță și puneți-l lângă calorifer sau la soare.
Mucegaiul poate fi identificat după un strat negru închis cu un miros de ciupercă. Prezența ciupercii este un motiv pentru înlocuirea calabasei cu o piesă nouă. În timpul utilizării puteți descoperi un strat gri-verde în interiorul dovleacului - este în regulă, este format de Yerba Maté.
Nu vă faceți griji dacă face condens
Se poate întâmpla să vedeți la început picături mici de apă pe pereții sau fundul calabasei. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la condens. Dovleacul este poros și durează ceva timp pentru ca porii să se închidă prin utilizarea calabasei. Dacă recipientul este inițial prea umed, așezați-l pe o farfurie în timp ce consumați băutura.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

BRAZILIA DESPALADA GREEN YERBA MATE

GUARANA YERBA MATE ENERGY
