

JAPAN ORIGINAL MATCHA BIO - 40 g
Sustă la sută experientă cu matcha sută la sută! O băutură japoneză tradițională din agrigultura ecologică va fi apreciată de iubitorii de ceremonii de ceai, dar și de adepții ai stilului de viață sănătos. Prefectura Wazuk, din care am adus acest original verde, este un paradis mare de ceai. Dacă vă pregătiti să mergeti acolo, comandați cu siguranță sofuto și chasobu. Prima este înghețată, al doilea tăiței. Ambele cu Matcha.
Compoziție
Ceai verde Japan MATCHA 100%Infuzia și gustul ceaiului
Japan Original Matcha Bio are o aromă intensă, care este folosită nu numai pentru a prepara o băutură, dar și pentru a aromatiza diverse mâncăruri. Veți recunoaște gustul amărui care se transformă în gust dulce de lungă durată. Puteți găsi și note ușor pământoase sau ierboase. Cu cât temperatura apei este mai mare, cu atât accentul amărui va fi mai puternic. Desigur, ceaiul are o culoare verde și este acoperit cu o spumă densă după infuzare.
Originea ceaiului
Wazuka, prefectura japoneză din sudul insulei Honshu, este literalmente sinonimă cu ceaiul verde. Majoritatea din cei 65.000 de kilometri pătrați pe care se situează sunt acoperiți cu terenuri agricole. Pe lângă îngrijirea grădinilor de ceai, care sunt în jur de 300, oamenii locali se dedică cultivării citricelor, florilor și pepenilor verzi. Ceaiul se cultică în Wazuka de aprox. 800 de ani, cele mai comune produse ale plantațiilor de ceai find Sencha și Matcha.
Arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis), din a căror frunze se produce Matcha, se acoperă de obicei cu rogojini sau prelate timp de 3-4 săptămâni înainte de recoltare. Pentru ca Matcha să fie de calitate, este necesar să se reducă intensitatea luminii solare cu până la 90%. Astfel va crește producția de clorofilă și aminoacizi în frunze. Cele mai fine frunze de ceai sunt culese de mână. După uscare, se îndepărtează venele și părțile lemnoase. Fragmentele de frunze pregătite în acest fel se numesc Tencha. Conform procedurii tradiționale, Tencha este măcinată între pietre de granit până se transformă într-o pulbere verde. Rezultatul este Matcha, pe care producătorii o ambalează în pungi și cutii de metal, ca să nu ajungă lumina sau umezeala care ar distruge pulberea fină.
Consumul de Matcha, desigur, include ceremonia Cha-no-yu. În mod tradițional, este nevoie de un bol lat, un tel de bambus și o linguriță. Punem cantitatea potrivită de Matcha într-un bol, turnăm peste cantitatea corespunzătoare de apă caldă și batem mai întâi lent și circular, apoi cu mișcări rapide și oscilante. Dacă doriți să simplificați prepararea, puteți folosi aparatul pentru spumă de lapte pentru cafea.
Această Japan Matcha Original provine din agricultura ecologică, a fost cultivată, recoltată și produsă fără utilizarea de poluanți industriali.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Pregătiți apă fierbinte care a fiert și s-a răcit la 75 °C
- Puneți o jumătate de linguriță de ceai Matcha într-un bol sau pahar și turnați peste apă fierbinte pregătită (aproximativ 100 ml)
- Cu ajutorul unui tel de ceai sau a unui mixer electric de lapte, amestecați și bateți Matcha
- Spuma subțire după o clipă se va îngroșa.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

LINGURITA DIN BAMBUS PENTRU CEAI MATCHA - CHASHAKU

TEL PENTRU CEAI MATCHA - CHASEN

Termometru pentru ceai în cutie de lemn
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

SENCHA JAPONEZĂ MAKOTO - ceai verde

LINGURITA DIN BAMBUS PENTRU CEAI MATCHA - CHASHAKU

TEL PENTRU CEAI MATCHA - CHASEN
Ați vizualizat
