

Japan Sencha fără cofeină BIO - ceai verde
Țara grădinilor verzi, temple vechi, vulcani și spa-uri de munte. Aceasta este Japonia, care a dat lumii pe lângă cultura tradițională și natura frumoasă și ceaiul extraordinar de calitate. Vă aducem la cunoștință Sencha care îndeplinește cele mai stricte cerințe privind cultivarea și producția. În plus, Japan Sencha Bio este fara cofeina, deci se poate consuma toată ziua.
Compoziție
Ceai verde Japan Sencha fără cofeină BIO 100%Infuzie și gustul ceaiului
Cel mai popular ceai japonez este caracterizat prin infuzia sa cu o culoare subtilă galben-verzuie si un luciu strălucitor. Bio Sencha are un gust plăcut, ușor acrisor si foarte putin astrigent. Aroma vă amintește de mare sau de pădure, în orice caz, este proaspat racoritor. Ceaiul poate fi infuzat de trei ori. Cu fiecare altă infuzare, veți descoperi gusturi noi al acestui ceai verde faimos. Pregatiti-va Bio Sencha si ca ceai cu gheață. Vă aduce in suflet prospetime și bunăstarea fizică.
Originea ceaiului
Ceaiul cultivat organic, Bio Sencha, provine din zona Shizuoka, care se întinde la poalele muntelui sacru al orașului Fuji. Îngrășămintele chimice sau conservanții sunt interzise sa fie utilizate pe plantații. Recoltarea se face o singură dată sau maxim de două ori pe an, manual. Frunzele sunt alungite, fine cu un gust usor amarui. Nu fiecare Sencha atinge calitatea cerută, în general, regula că cu cât frunzele sunt mai întunecate, cu atât este mai bun ceaiul. Deoarece ceaiul Sencha se găsește în fiecare gospodărie japoneză, producția sa este enormă. Arborii de ceai cresc pe plantații neacoperite, astfel încât acestea sunt expuse la soare și ploaie cât mai mult posibil. Frunzele sunt ajustate prin aburire timp de 10-20 secunde. Acest lucru previne fermentarea. Apoi, ceaiul este rulat în ace subțiri, uscat și sortat.
În plus, Bio Sencha a fost decofeinizat cu tehnologie naturală care elimină teina din frunze. Prin urmare, poate fi consumat pe parcursul zilei.
Eliminarea cofeinei din frunzele de ceai:
Acest ceai decafeinizat a fost decafeinizat (teină) prin utilizarea dioxidului de carbon (CO2). Există mai multe modalități de a scăpa de ceaiul de cafeină, dar această formă este absolut cea mai sigură. În plus, ceaiul își păstrează propriile gusturi și proprietăți de sănătate în această formă și nu își pierde calitatea originală. Un ușor dezavantaj poate fi faptul că această metodă este una dintre cele mai scumpe, dar acest proces este complet natural și nu utilizează nicio substanță chimică. Dioxidul de carbon (CO2) este un gaz netoxic, neinflamabil, fără culoare și miros. Este prezent în mod liber în aer și poate fi găsit în fiecare băutură cu sifon. Dioxidul de dioxid de carbon este alimentat prin presiune și temperatură până la starea supercritică în care se află.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

BRAZIL MINAS SWISS WATER DECAF - cafea boabe

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde
