

JAPAN SHINCHA MAKIZONO BIO First Flush 2023 - ceai verde
O legendă învăluită în ceață, care poartă energia primăverii și un gust, datorită căruia veți aștepta cu nerăbdare an de an să se culeagă primele frunze. Dar atenție! Shincha din regiunea Kirishima este un produs de lux pentru japonezi, încât rareori ajunge pe piața externă. Prin urmare, bucurați-vă de o ocazie unică de a gusta această raritate de ceai și de a extrage din el puterea tinereții și prospețimea.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia verde smarald cu reflexe subtile surprinde cu un gust delicat și totuși plin, ale cărui note elegante au un caracter ușor dulce-fructat cu o atingere de umami.
Originea ceaiului
Regiunea Kirishima, situată în prefectura Kagoshima, Japonia, în care este situat orașul Makizono, este cunoscută în întreaga lume pentru ceaiurile sale verzi. Acest lucru se datorează condițiilor climatice specifice, datorită cărora plantațiile de ceai sunt adesea învăluite într-un acoperiș de ceață, care protejează frunzele tinere de lumina excesivă a soarelui. Solul, care este extrem de bogat în mineralele necesare, conferă ceaiului proprietăți unice și se asigură că arborii de ceai pot crește în mod natural, fără intervenția specială a omului.
Shincha înseamnă literalmente ceai nou. Se produce chiar din primul cules al frunzelor în primăvară. Începe în Kagoshima, care este cea mai sudică parte a Japoniei. Cele mai tinere frunze de ceai sunt absolut excepționale. Întruchipează prospețimea și un gust dulce minunat, în care legendarul umami pe care îl asociem cu ceaiurile verzi japoneze este foarte evident. Datorită culesului timpuriu, frunzele păstrează un conținut ridicat de nutrienți și teină. Este o adevărată raritate, motiv pentru care cultivatorii nu numai că adună frunzele de ceai manual, dar îl și rulează ulterior în ace subțiri de culoare verde închisă.
Pentru ca ceaiul shincha rezultat să nu-și piardă niciuna dintre proprietățile sale unice, este transportat pe piață cât mai repede posibil. De aceea se numește uneori „flight tea”. Japonezii cred că dacă beți ceaiul shincha exact în a 88-a zi după echinocțiul de primăvară, veți fi sănătoși tot timpul anului. Însă, o ceașcă din această raritate în calitate bio, cu gust bogat și elegant, vă va oferi o experiență de lux în orice moment.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul Shincha se pune într-un raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Peste Shincha turnați apă la o temperatură de 70-80 °C. Prepararea cu apă la temperaturi mai ridicate poate duce la înrăutățirea gustului și mirosului de ceai.
- Timp de infuzare 2 - 3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
- Shincha poate fi infuzată de 3 ori.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN SENCHA YABUKITA - ceai verde

JAPAN SENCHA ASANOKA SATSUMASENDAI KAGOSHIMA BIO - ceai verde

JAPAN GYOKURO SHINCHA KIWAMI BIO - ceai verde
Ați vizualizat
