JAPAN TAMARYOKUCHA YONKON - ceai verde
Nu trebuie sa va fie frica de ceaiul verde cu un nume ciudat. Dacă-l repetati cu voce tare de câteva ori, numele de Tamarakucha ramane în memoria voastra. Exact la fel ca si cum vi-l pregatiti de cateva ori. O specialitate japoneză care va uimeste imediat după despachetarea saculetului. Buclele mici se vor varsa in palmele voastre cu mirosul citric proaspat si dulcimea sa catifelata.
Compoziție
Ceai verde JAPAN TAMARYOKUCHA 100%Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.