075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

KALABASA ESMERALDA 150-350 ml - 1 buc.

Cod: 889

Simbol tradițional pentru prepararea ceaiului Maté. Kalabasa este făcut dintr-o tărtăcuță. Este vorba despre un material pur natural decorat cu un motiv sculptat.

87,5 Lei cu TVA
73,5 Lei fără TVA
Momentan indisponibil
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Calabasa este decorată prin gravare sau colorare. Deoarece este lucrată manual, fiecare calabasă este originală și are un model unic. Recipientele din dovleac pentru consumul de Maté completează atmosfera specială, dar desigur, sunt populare și pentru proprietățile lor - nu ard în mână, sunt impermeabile și ușor de produs.

Volum 150-350 ml.

Cum se folosește calabasa naturală
Calabasa este un dovleac scobit. Deoarece este un material pur natural, netratat cu conservanți, este necesar să acordați atenție și grijă acestui recipient tradițional conceput pentru consumul de Yerba Maté. Vă va răsplăti cu o durată lungă de utilizare și experiențe neobișnuite.

Efectuați „curado” înainte de prima utilizare

Cu siguranță nu ratați acest „ritual de inițiere”. Grație acestuia, veți elimina din calabasă resturile de pulpă și o veți pregăti astfel încât să ofere băuturii gustul dorit.1. Umpleți calabasa până la 2/3 cu frunze de Yerba Maté (puteți folosi uscate sau deja infuzate) și turnați apă fierbinte peste ele.
2. Lăsați calabasa să stea 12-24 ore.
3. Îndepărtați conținutul din calabasă, clătiți cu apă călduță și curățați pereții interiori cu o lingură. Astfel veți îndepărta resturile de pulpă din recipient.
4. Clătiți din nou calabasa cu apă călduță.
5. Când dovleacul este curățat bine, puneți Yerba Maté uscată în el, turnați apă clocotită peste și lăsați să stea timp de 24 de ore.
6. Scoateți conținutul calabasei, clătiți-o cu apă călduță și lăsați recipientul să se usuce bine.

Uscați bine la fiecare două zile

Pentru a împiedica calabasa să mucegăiască, lăsați să se odihnească cel puțin o dată la 2 zile. După ce beți băutura, clătiți recipientul cu apă călduță și puneți-l lângă calorifer sau la soare.

Puteți recunoaște mucegaiul după stratul negru cu un miros de ciuperci. Prezența mucegaiului este un motiv bun pentru înlocuirea calabasei cu o piesă nouă. Atunci când se utilizează, puteți descoperi un strat gri-verde în interiorul dovleacului - este în ordine, s-a format ca urmare a utilizării frunzelor de Yerba Maté.

Nu vă faceți griji dacă transpiră

Puteți vedea inițial picături mici de apă pe pereți sau pe fundul calabasei. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la transpirație. Dovleacul este poros și durează ceva timp pentru ca porii să se închidă prin utilizarea calabasei. Dacă inițial recipientul este prea umed, puneți-l pe o farfurie în timp ce consumați băutura.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »