

LA CUMBRE VALLE DEL CAUCA GREEN EMERALD BIO - ceai verde
Departe de viața agitată a orașelor columbiene, în mijlocul naturii neatinse de la poalele Anzilor, un smarald verde magnific a văzut lumina zilei. Cu toate acestea, nu este destinat unei cutii de bijuterii, ci pentru un ceainic cu apă fierbinte. O raritate delicată din America de Sud, acesta este ceaiul verde Green Emerald, unic și distinctiv, în calitate bio.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
O mână de scântei verzui pătrunde în infuzia de culoare aurie. Gustul este delicat, dulce-fructat, cu o astringență plăcută la final. În aromă se disting, de asemenea, fructe coapte și o ușoară urmă de anason.
Originea ceaiului
Columbia nu este cu siguranță unul dintre locurile în care v-ați aștepta la o plantație de ceai. Cu toate acestea, există una aici, și nu oricare. Producătorii locali nu își propun doar să ofere un ceai excelent de cea mai înaltă calitate, dar încearcă, de asemenea, să combine întregul proces cu sustenabilitatea pe termen lung al frumosului peisaj înconjurător și a beneficiilor comunității.
Drept urmare, accentul se pune pe cultivare fără utilizarea substanțelor chimice, numai cu utilizarea resurselor locale. Condițiile pentru cultivarea arborilor de ceai sunt ideale în Valle de Cauca. Datorită unei altitudini relativ mari, care ajunge până la 2000 m aici este un aer proaspăt, apa cristalină este furnizată de râul Bitaco și lumina solară din abundență completează totul.
Datorită poziționării la altitudine mare a grădinii frunzele de ceai sunt mari și ferme. Puteți vedea acest lucru atunci când pregătiți infuzia. Imediat după turnarea apei fierbinți, spiralele încolăcite ușor se desfac frumos și își încep spectacolul de dans. Mirosul divers este, de asemenea, surprinzător, pentru care sunt răspunzătoare în mare parte plantele aromatice, plantate în imediata apropiere a arborilor de ceai.
Green Emerald BIO columbian vă va convinge cu ușurință cu fiecare ceașcă că ceaiurile verzi de primă clasă nu sunt doar apanajul continentului asiatic. Gustul catifelat excelent este plin, fără elemente deranjante. Dulceața plăcută este în perfectă armonie cu astringența finală și este mai mult decât interesant să urmărim cum diferitele durate de preparare a infuziei schimbă gustul pământos și intensitatea acestui ceai excepțional.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor din bumbac M - 1buc
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LONG ZHU IASOMIE - ceai verde

NEPAL HIMALAYAN JUN CHIYABARI BIO - ceai verde
