

MĂCEȘE pulpă + sâmburi
Cea mai bună sursă naturală de vitamina C, cel mai popular fruct de toamnă in medicină populară. Desigur, veți găsi mai multe altele.Măceșele roșii a recomandat Hippocrates pacienților săi, prima descriere a efectelor le găsim in ierbarul din sec. al XI-lea. Fierbeți-vă ceaiul de măceșe de fiecare data cand aveti pofta. În timpul iernii va sprijini conditia generala, vara reîmprospătează și oferă antioxidanți necesari.
Compoziție
Măceșe 100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia ceaiului are o culoare roz pal și are gust dulce și dulce. Mirosul este bine, mai puțin vizibil, ușor dulce.
Originea ceaiului
Deși spunem că săgețile sunt fructele lui Rosa canina, botanicii vorbesc despre ei ca un pergament. Mai important, totuși, este că acestea conțin vitaminele C și A, vitaminele B și vitamina K și niacina. Datorită acestui fapt, acestea sunt utilizate pe scară largă în medicina populară, în special în timpul iernii. Gusturile lor dulci plăcute pot fi, de asemenea, folosite în pregătirea băuturilor de vară. Ceaiul de desert rece poate fi reîmprospătat.
Coarnele din lemn de trandafir sunt arbuști de 1-3 metri care cresc aproape în întreaga Europă. De obicei, le putem ajunge la margini de păduri, șanțuri sau pante, până la o altitudine de 1200 de metri. Ramurile de trandafiri sunt spinoase, iar lăstarii cresc adesea după sprijinul apropiat. Lalelele eliptice au lungimea de 2-4 centimetri.
Florile apar în perioada mai și iunie. Miroase frumos, are o culoare alb sau roz. Săgețile înseși, fructele ovate roșii lucioase, coacă din august până în septembrie. În interior, ele conțin semințe și fire de păr destul de ascuțite. La prepararea ceaiului de șold, este bine să vă amintiți și să beți băutura printr-o sită fină.
Romanii au folosit săgețile pentru a pretinde rabia. Acesta este motivul pentru care planta se numește "câine trandafir" - Rosa canina. Mai târziu, li sa ordonat să întărească corpul și să promoveze funcția renală. Sunt fabricate din siropuri, gemuri, vin și lichioruri.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Fructele întregi se zdrobesc cu ajutorul unui făcăleț de bucătărie, mojar sau a râșniței de mac.
- Doza este de aproximativ 2 linguri din această măcinătură la 0,5 litri de apă.
- Turnăm peste apă rece și lăsăm la macerat peste noapte.
- Se scurge.
- Băutura finală poate fi îndulcită cu miere.




















Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MUȘEȚEL - FLOARE PURA

FLORI DE TEI
