075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MĂCEȘE pulpă + sâmburi

Cod: 1266

Cea mai bună sursă naturală de vitamina C, cel mai popular fruct de toamnă in medicină populară. Desigur, veți găsi mai multe altele.Măceșele roșii a recomandat Hippocrates pacienților săi, prima descriere a efectelor le găsim in ierbarul din sec. al XI-lea. Fierbeți-vă ceaiul de măceșe de fiecare data cand aveti pofta. În timpul iernii va sprijini conditia generala, vara reîmprospătează și oferă antioxidanți necesari.

Pachete mari:
Pachete mici:
23,2 Lei /250 g 9,3 Lei /100 g
Vom livra marți, 4. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE

Compoziție

Măceșe 100%

Infuzia și gustul ceaiului 

Infuzia ceaiului are o culoare roz pal și are gust dulce și dulce. Mirosul este bine, mai puțin vizibil, ușor dulce.

Originea ceaiului

Deși spunem că săgețile sunt fructele lui Rosa canina, botanicii vorbesc despre ei ca un pergament. Mai important, totuși, este că acestea conțin vitaminele C și A, vitaminele B și vitamina K și niacina. Datorită acestui fapt, acestea sunt utilizate pe scară largă în medicina populară, în special în timpul iernii. Gusturile lor dulci plăcute pot fi, de asemenea, folosite în pregătirea băuturilor de vară. Ceaiul de desert rece poate fi reîmprospătat.

Coarnele din lemn de trandafir sunt arbuști de 1-3 metri care cresc aproape în întreaga Europă. De obicei, le putem ajunge la margini de păduri, șanțuri sau pante, până la o altitudine de 1200 de metri. Ramurile de trandafiri sunt spinoase, iar lăstarii cresc adesea după sprijinul apropiat. Lalelele eliptice au lungimea de 2-4 centimetri.

Florile apar în perioada mai și iunie. Miroase frumos, are o culoare alb sau roz. Săgețile înseși, fructele ovate roșii lucioase, coacă din august până în septembrie. În interior, ele conțin semințe și fire de păr destul de ascuțite. La prepararea ceaiului de șold, este bine să vă amintiți și să beți băutura printr-o sită fină.

Romanii au folosit săgețile pentru a pretinde rabia. Acesta este motivul pentru care planta se numește "câine trandafir" - Rosa canina. Mai târziu, li sa ordonat să întărească corpul și să promoveze funcția renală. Sunt fabricate din siropuri, gemuri, vin și lichioruri.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Instrucțiuni de preparare

  1. Fructele întregi se zdrobesc cu ajutorul unui făcăleț de bucătărie, mojar sau a râșniței de mac.
  2. Doza este de aproximativ 2 linguri din această măcinătură la 0,5 litri de apă.
  3. Turnăm peste apă rece și lăsăm la macerat peste noapte.
  4. Se scurge.
  5. Băutura finală poate fi îndulcită cu miere.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


 MUȘEȚEL - FLOARE PURA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MUȘEȚEL - FLOARE PURA

Planta modestă pe care o gasim aproape pe fiecare ruină ,ascunde o mare putere în ea. Stiu despre ea babele dar si industria farmaceutică. Florile aromate de mușețel au fost folosite de secole pentru ceai, băi, comprese sau în unguente. Aroma mușețelului si-o aduc aminte mai ales mamicile copiilor mici. Oricine a fost vreodată răcit sau a luptat cu dificultăți digestive, cunoaște această plantă uimitoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,4 Lei /250 g 24,1 Lei /100 g
Vom livra marți, 4. 4. 2023

FLORI DE TEI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FLORI DE TEI

Simbolul maiestuos al slavilor, un pom cu miros imbatator, sub care stau generatii de familii.Teiul in cultura europeană, pe scurt, aparține. La fel ca și bazaitul de vara în coroana lui, admirăm abilitățile florilor care ajuta la multe necazuri. Ceaiul de tei este un răspuns clar in medicina populară pentru mucus, neliniște și sprijinul sistemului cardiovascular. Și cât de gustos este! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
92,3 Lei /250 g 36,9 Lei /100 g
Vom livra marți, 4. 4. 2023

Măceșe - fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Măceșe - fructe

Cea mai bună sursă naturală de vitamina C, cel mai popular fruct de toamnă în medicină populară. Desigur, veți găsi multe altele. Macesele roșii au fost recomandate de Hippocrates pacienților săi, prima descriere a efectelor găsim în ierbarul secolului al XI-lea. Fierbeți-vă ceaiul de măceșe ori de câte ori aveti pofta. În timpul iernii, promovează conditia generala, vă reîmprospătează în timpul verii și oferă antioxidanții necesari. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
38,4 Lei /250 g 15,4 Lei /100 g
Vom livra marți, 4. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »