075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

MANDARINA GRATIOASA BIO - ceai verde

Cod: 946

In ce se ascunde farmecul mandarinei? În culori atractive? Într-un miros răcoritor? Gust atractiv? Dupa opinia noastră, sunt aceste citrice simpatice, grațioase de la coajă pana la pulpă. De aceea am vrut să facem propriul amestec de ceai. Dar pentru că sunt atât de timide încât își lasă aroma sa pentru ele, am folosit cele mai bune portocale și Sencha verde. Toate BIO!

Pachete mari:
Pachete mici:
68,1 Lei /250 g 27,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Mandarine, Vanilka
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Sencha, Coaja de portocala, Aromă naturală, Petale de gălbenele

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul vrac Farmecul mandarinelor este răcoritoare, dulceag și ușor vanilat. Miroase foarte plăcut. Infuzia sa galben deschis este bună atât caldă, cât și cu cuburi de gheață. Ajunge să adăugați câteva fructe proaspete și ați creat un ice tea original.

Originea ceaiului

Cine nu a gustat ceaiul Sencha, ​​ca și cum nu ar fi parte din echipa noastră. Ceaiul verde tradițional este produs în principal de China și Japonia. Iar ambele țări știu să facă asta perfect. Sencha este recoltată din plantele de ceai (Camellia sinensis), se lasă la veștejit și apoi este în mod repetat opărită (în Japonia) sau încălzită în tigăi mari (în China). Acest lucru previne oxidarea enzimelor. În cele din urmă, frunzele sunt rulate în ace lungi, uscate, sortate și ambalate. Ceaiurile verzi sunt printre cele mai apreciate din lume. Au un gust minunat, iar efectele lor asupra bunăstării psihice și fizice nu sunt neglijabile. Printre altele, putem menționa că prin consumul lor regulat și pe termen lung pot fi împiedicate anumite boli ale civilizației, este încurajată digestia și dezintoxicarea.

Ceaiul verde conține teină stimulantă, care contribuie la revigorare și ajută la memorie și concentrare. În ceaiul Farmecul mandarinelor sunt interesante, de asemenea, florile de gălbenele. Această plantă medicinală populară o puteți găsi și în zonele noastre geografice. Planta anuală cu flori portocaliu saturat este cultivată în Europa și Asia. Tocmai petalele florii sunt sursa de uleiuri esențiale prețioase, carotenoide și magneziu. Efectele lor ajută la inflamații, probleme digestive și tulburări ale circulației sanguine. Toate ingredientele din ceaiul verde vrac Farmecul mandarinelor provin din agricultura organică.

Au fost cultivate fără utilizarea îngrășămintelor și stropirilor industriale și sunt certificate de marca BIO. Pentru o conservare mai lungă a aromei și gustului, am adăugat ceaiului câteva picături de aromă naturală. Spre deosebire de aromele sintetice sau identic naturale, nu provoacă arsuri sau iritații stomacale.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-4 minute Cantitatea 1,5 - 2 lingurițe la 2-2,5 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai farmecul mandarinei turnați apă calda la 70-80 grade în raport de 1,5-2 lingurițe la 2-2,5 dcl de apă.
  2. Adăugați 1 linguriță în plus pentru a prepara ceai în ceainic.
  3. Se lasă la infuzat timp de 2-4 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


DRAGONUL FERICIRII BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DRAGONUL FERICIRII BIO - ceai verde

Popularitatea ceaiurilor aromatizate din materii prime de înaltă calitate crește. Acestea combină gustul natural al ceaiului tradițional și tonurile minunate de fructe și ierburi. Colectia noastra cuprinde numai ceaiuri selectate din cele mai bune plantatii si ingrediente din lume fara arome chimice si coloranți. Dovada este Dragonul Fericirii - o combinație delicioasă de ceaiuri verzi cu zmeura și iasomie. Și mai ales bio! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
82,1 Lei /250 g 32,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021

CEAI DE IASOMIE BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DE IASOMIE BIO - ceai verde

Dacă doriți să atrageți soția dvs printre iubitorii de ceai sau dacă vreți să impresionați o mămică cu ceva aromat, folositi acest ceai. Bunătatea verde, sărutată de flori de iasomie și în plus, în calitate bio, termină pe fiecare dintre ele. Asta tine cont și la bărbați. Uneori pur și simplu nu aveți gust pentru un "ucigaș" negru. Pentru astfel de cazuri, păstrați ceaiul de Iasomie în stoc! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
94,6 Lei /250 g 37,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021

MANGO CU AFINE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANGO CU AFINE - ceai verde

Exact așa miroase vara. Fructe, ușoare și ispititoare. Doar gustați. Nu așteptați nimic, cufundați-vă într-o zi însorită, care începe cu o dimineață proaspătă și se termină cu o seară caldă și lungă. Amestecul de ceai verde, cu bucăți de mango și afine revigorează plăcut oricând și oriunde. Încercați-l sub formă de ceai cu gheață, vă va surprinde cu note noi și o răcorire excelentă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,8 Lei /250 g 24,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »