075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MATE LEMON

Cod: 437

Tineri, frumosi și plini de energie - asa veti fi daca veti bea regulat ceaiul legendar al indienilor. Nu putem garanta lucrul acesta suta la suta, dar suntem siguri că veți simți foarte repede efecte uluitoare. Fiecare inghititura vă trimite mai aproape de bunăstarea mentala și fizica. Mate are un gust deosebit și beneficiaza foarte mult la sanatate. Indienii sud-americani știau foarte bine de ce il onoreaza.

Pachete mari:
Pachete mici:
63,1 Lei /250 g 25,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Argentina
Regiune
Regiune:
Santa Fe
Gust
Gust:
Lămâie
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
450m

Compoziție

Yerba Mate 63%, Iarba de lamaie 18%, Coaja de portocala, Aromă naturală, Coaja de lămâie

Ceremonia servirii ceaiului mate

Consumul ceaiului mate, cea mai populară băutură din America de Sud, este o ceremonie perfectă. Însuși pregătirea recipientului tradițional - calabasa - are o procedură specială. Calabasa este un dovleac scobit, care se umple cu frunze de mate deja folosite, se acoperă cu apă și se lasă să stea timp de două zile. Interiorul său se umflă, apoi se scobește de mai multe ori și clătește în mod repetat. După prepararea unei băuturi proaspete de mate, calabasa se agită și adaugă apă în ea. Mate se bea cu un pai numit bombila. Servirea ceaiului mate este un eveniment social în care calabasa se transmite între mai multe persoane. La fel ca „pipa păcii”, adună oamenii împreună și îndeamnă la discuții lungi.

Origine

Mate, sau „aurul verde indian”, este preparat din frunzele plantei ierba mate, un copac de 15 metri, care crește în Argentina, Chile, Brazilia, Uruguay și Paraguay. Frunzele ovale se culeg din copaci cu crengi întregi. Acestea se încălzesc scurt într-un cuptor special, care oprește procesul de fermentare. Clorofila și alte substanțe valoroase se păstrează în frunze. Ulterior, mate se usucă, zdrobește, cerne și maturează.

Gustul și infuzia

Ceaiul Mate lemon are multe proprietăți excelente. Infuzia este galben-verzuie, dar culoarea depinde întotdeauna de durata infuzării. Gustul este delicat, elegant, fără amărăciune. În combinație cu coaja de portocală și iarba de lămâie, este foarte proaspăt și plăcut acrișor.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți o linguriță de Mate într-o ceașcă (150 ml) și turnați peste apă clocotită.
  2. Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
  4. Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs


BOMBILLA - bambus - 1buc
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BOMBILLA - bambus - 1buc

Simbol tradițional pentru consumul de ceai Maté. Este un instrument tradițional al indienilor din America de Sud care au băut maté cu ajutorul bombillei. Bombilla este fabricată din bambus. Este un material pur și natural. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
24,5 Lei cu TVA
Vom livra miercuri, 22. 5. 2024

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,7 Lei /250 g 30,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

TUAREG - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TUAREG - ceai verde

In simplitate este frumusete. Tip pentru ceaiul uimitor revigorant și extrem de gustos a fost găsit de această dată la nomazii din deșert. Tuaregii nu se complica in prepararea bauturilor cu arome complicate. De aceea nu este de mirare, ca bautura lor preferata este ceaiul verde puternic cu menta. Vă recomandăm să încercați si ca ceai de gheață. Chiar și în căldura tropicală, va improspateaza si binedispune.. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
44,1 Lei /250 g 17,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

YERBA MATE CU VIȘINE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE CU VIȘINE

Am amestecat vișinele parfumate cu Maté pământos. Rezultatul? O băutură incredibil de interesantă, cu puterea indienilor ascunsă în brațele fragede ale fructelor suculente. Pentru cei cărora nu le place Maté pur, varianta cu vișine este cea potrivită. Are același efect benefic asupra sănătății, precum și efecte stimulatoare. Doar am îmbunătățit puțin gustul. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
49,4 Lei /250 g 19,8 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 22. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »