

MATE LEMON
Tineri, frumosi și plini de energie - asa veti fi daca veti bea regulat ceaiul legendar al indienilor. Nu putem garanta lucrul acesta suta la suta, dar suntem siguri că veți simți foarte repede efecte uluitoare. Fiecare inghititura vă trimite mai aproape de bunăstarea mentala și fizica. Mate are un gust deosebit și beneficiaza foarte mult la sanatate. Indienii sud-americani știau foarte bine de ce il onoreaza.
Compoziție
Yerba Mate 71%, Iarba de lamaie 10%, Coaja de portocala, Aromă naturală, Coaja de lămâie 4%Ceremonia servirii ceaiului mate
Consumul ceaiului mate, cea mai populară băutură din America de Sud, este o ceremonie perfectă. Însuși pregătirea recipientului tradițional - calabasa - are o procedură specială. Calabasa este un dovleac scobit, care se umple cu frunze de mate deja folosite, se acoperă cu apă și se lasă să stea timp de două zile. Interiorul său se umflă, apoi se scobește de mai multe ori și clătește în mod repetat. După prepararea unei băuturi proaspete de mate, calabasa se agită și adaugă apă în ea. Mate se bea cu un pai numit bombila. Servirea ceaiului mate este un eveniment social în care calabasa se transmite între mai multe persoane. La fel ca „pipa păcii”, adună oamenii împreună și îndeamnă la discuții lungi.
Origine
Mate, sau „aurul verde indian”, este preparat din frunzele plantei ierba mate, un copac de 15 metri, care crește în Argentina, Chile, Brazilia, Uruguay și Paraguay. Frunzele ovale se culeg din copaci cu crengi întregi. Acestea se încălzesc scurt într-un cuptor special, care oprește procesul de fermentare. Clorofila și alte substanțe valoroase se păstrează în frunze. Ulterior, mate se usucă, zdrobește, cerne și maturează.
Gustul și infuzia
Ceaiul Mate lemon are multe proprietăți excelente. Infuzia este galben-verzuie, dar culoarea depinde întotdeauna de durata infuzării. Gustul este delicat, elegant, fără amărăciune. În combinație cu coaja de portocală și iarba de lămâie, este foarte proaspăt și plăcut acrișor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Puneți o linguriță de Mate într-o ceașcă (150 ml) și turnați peste apă clocotită.
- Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
- După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
- Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

BOMBILLA - bambus - 1buc
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

CITRICE NATURALE YERBA MATE

GUARANA YERBA MATE ENERGY
Ați vizualizat
