075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MATERNITATE FĂRĂ GRIJI - ceai de plante 240g

Cod: 1661

Contribuie la începuturi fericite.

O mămică fericită este cel mai bun lucru pentru bebelușul său. Este valabil și invers. Femeile însărcinate și cele care alăptează au nevoie de îngrijire de bună calitate. Îngrijirea naturii. De acesta se va ocupa rooibosul liniștitor, plin de antioxidanți, care reglează sistemul imunitar, asigură o digestie confortabilă și îngrijește părul și pielea. Și pentru că nu conține cofeină, mamele se pot delecta de dimineață până seara.

65,0 Lei cu TVA
59,7 Lei fără TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Rooibos 89%, Bucăți de zmeură 3%, Aromă naturală, Murele, Petale de trandafir 2%, Floare de floarea soarelui

Infuzia și gustul ceaiului

O infuzie frumoasă, cu o culoare asemănătoare caramelului, vă invită la degustare. Dar, prima dată, ne atrage mirosul său - este perfect răcoritor, plin, dulce-acrișor, cu un puternic accent de grapefruit și zmeură. După prima înghițitură, recunoaștem dulceața ușoară a Rooibosului acompaniat de fructe de pădure suculente. Pe cerul gurii rămâne o notă extrem de plăcută de citrice.

Ceaiul Rooibos nu conține cofeină, de aceea este foarte potrivit pentru suplimentarea regimului de hidratare la copii mici, femeile însărcinate și cele care alăptează și, pe scurt, pentru toți cei care vor să se simtă bine și să arate grozav. Încercați Rooibos Red Passion și sub formă de ceai cu gheață. Revigorează perfect și oferă arome noi și proaspete.

Originea ceaiului

Deși Rooibos este încadrat la ceaiuri, nu este un ceai adevărat. Este preparat din frunzele arbustului de ceai din Cape, un arbust de aproximativ un metru, care crește exclusiv în zona Cederberg, la aproximativ 250 de kilometri de orașul Cape Town. Are frunze aciculare, ale căror proprietăți literalmente magice au fost descoperite de nativii sud-africani. Probabil că membrii tribului Maasai au inventat și procesul de colectare și tehnologia de producție a ceaiului Rooibos. Și astfel, timp de secole, crenguțele arborelui de ceai se taie toamna, la aproximativ de 30 de cm, apoi se taie în bucăți de jumătate de centimetru, fermentează în grămezi și la final sunt uscate la lumina directă a soarelui. Rezultatul este ceaiul Rooibos de înaltă calitate, la fel de puternic ca și soarele african.

Fructele (murele și zmeura) provin din UE. Furnizorii noștri le-au selectat foarte atent, le-au tăiat în bucăți mari și le-au conservat prin așa-numita liofilizare. Este un proces tehnologic, în care materiile prime sunt mai întâi înghețate brusc și apoi uscate la presiune scăzută. Păstrează până la 90 la sută din vitamine și la aspect, culoare și gust sunt aproape ca cele proaspete. După ce se toarna apa peste ele, astfel de fructe sunt într-adevăr extrem de gustoase și parfumate.

Mai multe informații despre ceai găsiți aici.

Instrucțiuni de preparare

  1. La Rooibos se pune apă fierbinte de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PENTRU FERICIREA VIEȚII - doză cadou 130g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PENTRU FERICIREA VIEȚII - doză cadou 130g

Oferă-le celor dragi un cadou frumos care va încânta mintea și papilele gustative! Am pregătit pentru dvs. un pachet exclusiv de ceai într-o cutie de cadou. "Bucurați-vă de orice lucru mic" Recipientul este umplut până la refuz. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
66,4 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

CARAMEL SĂRAT cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CARAMEL SĂRAT cafea solubilă

Dacă vă place gustul dulce-sărat, atunci aceasta este o cafea pe care nu trebuie să o ratați. De calitate, prelucrată prin înghețare și ușor aromatizată, este exact ceea ce trebuie pentru o dimineață în natură sau o după-amiază la un film. Cafeaua solubilă Caramel sărat alungă plictiseala și lenea. Varsă bucurie și energie în vene. Doar, este făcută din boabe de cafea pline de soare din Mexic! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
48,8 Lei /250 g 19,5 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 14. 2. 2023

INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INIMĂ PUTERNICĂ ȘI VASE DE SÂNGE CURATE - ceai din plante 130g

Întărește sănătatea arterelor, venelor și a inimii. Pentru inimă? Doar dragoste! Și plante, care elimină stresul, normalizează tensiunea arterială și protejează fiecare celulă din corp. Este important să mențineți nivelurile adecvate de zahăr din sânge și colesterol, dar și să aveți grijă de bunăstarea psihică și apărarea naturală a organismului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
60,0 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »