

Moringa cu mango BIO - ceai de plante
Moringa este una dintre plantele pline de aminoacizi esențiali și antioxidanți importanți. Am adăugat bucăți de mango, mere, ananas și morcovi pentru a crea un ceai cu un gust și beneficii deosebite. Nu conține teină, așa că este potrivit pentru momentele în care trebuie să vă liniștiți și poate să vă pregătiți pentru somn. În plus, toate ingredientele sunt BIO!
Compoziție
Bucăți de măr BIO, , Bucăți de mango BIO 5%, 17%, Bucăți de ananas BIO, Frunze de mure BIO, Aromă naturală BIO, Petale de trandafir BIOInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul din plante Moringa cu mango BIO are un gust dulce și frumos fructat. Deoarece moringa are un gust natural, de plante, se combină bine cu fructele - mere și morcovi dulci, mango exotic și ananas acrișor. Compoziția rezultată este armonioasă, nici amăruie, nici astringentă. Ceaiul are un miros fructat, iar culoarea sa poate fi descrisă ca fiind galbenă sau galben-verzuie.
Originea ceaiului
Dacă vă întrebați de unde vine moringa, trebuie să o căutați la poalele sudice ale munților Himalaya. Moringa oleifera este un arbore cu frunze, care cad în fiecare an, înalt de aproximativ 12 metri, cu scoarță alb-gri și frunze cu trei dinți. Înflorește cu flori albe-gălbui discrete și produce păstăi cu semințe maro închise. Moringa este adesea menționată ca fiind un superaliment, în special frunzele sale sunt considerate o sursă de substanțe valoroase și folosite în amestecurile de ceaiuri de plante. Acestea sunt o sursă de vitamine B, vitamina C, vitamina K și betacaroten, și conțin, de asemenea, calciu, potasiu și fier.
Nu este lipsit de interes faptul că, de exemplu, betacarotenul este de 10 ori mai mult în frunzele uscate de moringa decât în morcovi, iar calciul de 17 ori mai mult decât în lapte. Cu toate acestea, este un arbore cu o gamă extrem de largă de utilizări. Pe lângă frunze, se folosesc și semințele (pentru sosuri sau ulei), păstăile întregi (ca legumă la gătit) și rădăcinile (ca mirodenii). Moringa este un arbore cu adevărat versatil, în special în țările în curs de dezvoltare, contribuind la îmbunătățirea stării de nutriție a populației, fiind folosit și ca hrană pentru animale. Remarcabilă este și capacitatea uleiului de moringa de a absorbi substanțele nedorite din apele poluate sau proprietățile frunzelor, care le permit să fie folosite ca săpun natural după înmuiere.
Să mai adăugăm că moringa din acest ceai este etichetată BIO, adică provine din agricultura ecologică, iar la cultivarea sa nu au fost folosite îngrășăminte sau substanțe de stropire produse industrial. La fel au procedat fermierii și la cultivarea fructelor de mango, care este al doilea ingredient esențial al acestui ceai. Fructul arborelui tropical de mango este deosebit de popular în Asia, unde pomii de mango au fost cultivați din cele mai vechi timpuri. Conține vitamina A, vitamina C, betacaroten și potasiu.
Mango este folosit în multe bucătării, murat, gătit, transformat în sucuri, sosuri și paste, uscat în unele locuri și copt în altele. Cei mai mari producători de mango sunt India, Indonezia și China.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul de plante se prepară cu apă de 100 ̊C în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru a prepara ceaiul într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 5 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MANDARINĂ SPANIOLĂ - ceai negru

Pentru a obține energie - ceai negru
