

NEPAL HIMALAYAN JUN CHIYABARI BIO - ceai verde
O ceașcă din acest ceai vă va purta în faimoasa grădină, ai cărei arbori de ceai cresc chiar sub acoperișul maiestuos al lumii. Însă apropierea de munții Himalaya nu este tot ceea ce face din ceaiul organic Nepal Himalayan Jun Chiyabari o adevărată raritate. Aici este și pasiunea cultivatorilor pentru măiestria ceaiului, care a imprimat acestui ceai un amestec unic de aromă și gust de la mare depărtare.
Compoziție
100%CULOAREA ȘI GUSTUL INFUZIEI
Infuzia are o culoare portocalie frumoasă, cu nuanțe pronunțate și un gust dulce nu foarte obișnuit pentru ceaiul verde, cu o notă de caise coapte.
ORIGINEA CEAIULUI
Grădina de ceai Jun Chiyabari este situată în orașul montan Dhankuta, în estul Nepalului. Deși istoria sa este relativ scurtă, ceaiurile de aici au căpătat foarte repede faimă datorită calității excepționale, gustului minunat și aromei captivante.
Fondatorii grădinii au profitat de faptul că climatul local seamănă cu cel din Darjeeling, care este cunoscut pentru ceaiurile cu același nume. În Jun Chiyabari arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis) își extrag mineralele necesare din rezervele bogate ale solului. Împreună cu precipitațiile abundente și aerul proaspăt de munte, care încetinește creșterea frunzelor, arborii au condiții naturale ideale. Cultivarea organică cu un minim de intervenție umană și cu respectarea strictă a metodelor tradiționale de prelucrare, fac din ceaiul verde Nepal Himalayan Jun Chiyabari Bio un produs exclusivist.
Frunzele robuste cu vârfuri argintii se recoltează manual, ca și răsucirea lor neuniformă ulterioară. Chiar și după uscare, ceaiul păstrează o culoare verde intensă o aromă naturală floral-fructată. Infuzia sa este inițial aurie cu reflexe verzi, dar după un timp se transformă într-o frumoasă nuanță portocalie.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Turnați ceaiul verde în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Preparați ceaiul verde cu apă la o temperatură de 70-80 °C.
- Apa la temperaturi mai ridicate poate înrăutăți gustul și mirosul ceaiului.Timp de infuzare 2 minute (cană acoperită), apoi strecurați.
- Ceaiul poate fi lăsat la infuzat de 3 ori.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GOLDEN NEPAL FTGFOP 1 SECOND FLUSH - ceai negru

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde
