075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

NEPAL HIMALAYAN JUN CHIYABARI BIO - ceai verde

Cod: 1553

O ceașcă din acest ceai vă va purta în faimoasa grădină, ai cărei arbori de ceai cresc chiar sub acoperișul maiestuos al lumii. Însă apropierea de munții Himalaya nu este tot ceea ce face din ceaiul organic Nepal Himalayan Jun Chiyabari o adevărată raritate. Aici este și pasiunea cultivatorilor pentru măiestria ceaiului, care a imprimat acestui ceai un amestec unic de aromă și gust de la mare depărtare.

Pachete mari:
Pachete mici:
340,8 Lei /250 g 136,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Nepál
Regiune
Regiune:
Dhankuta
Gust
Gust:
Fructe, Dulceag
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1650m - 2200m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Nepal Jun Chiyabari BIO 100%

CULOAREA ȘI GUSTUL INFUZIEI

Infuzia are o culoare portocalie frumoasă, cu nuanțe pronunțate și un gust dulce nu foarte obișnuit pentru ceaiul verde, cu o notă de caise coapte.

ORIGINEA CEAIULUI

Grădina de ceai Jun Chiyabari este situată în orașul montan Dhankuta, în estul Nepalului. Deși istoria sa este relativ scurtă, ceaiurile de aici au căpătat foarte repede faimă datorită calității excepționale, gustului minunat și aromei captivante.

Fondatorii grădinii au profitat de faptul că climatul local seamănă cu cel din Darjeeling, care este cunoscut pentru ceaiurile cu același nume. În Jun Chiyabari arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis) își extrag mineralele necesare din rezervele bogate ale solului. Împreună cu precipitațiile abundente și aerul proaspăt de munte, care încetinește creșterea frunzelor, arborii au condiții naturale ideale. Cultivarea organică cu un minim de intervenție umană și cu respectarea strictă a metodelor tradiționale de prelucrare, fac din ceaiul verde Nepal Himalayan Jun Chiyabari Bio un produs exclusivist.

Frunzele robuste cu vârfuri argintii se recoltează manual, ca și răsucirea lor neuniformă ulterioară. Chiar și după uscare, ceaiul păstrează o culoare verde intensă o aromă naturală floral-fructată. Infuzia sa este inițial aurie cu reflexe verzi, dar după un timp se transformă într-o frumoasă nuanță portocalie.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Turnați ceaiul verde în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  2. Preparați ceaiul verde cu apă la o temperatură de 70-80 °C.
  3. Apa la temperaturi mai ridicate poate înrăutăți gustul și mirosul ceaiului.Timp de infuzare 2 minute (cană acoperită), apoi strecurați.
  4. Ceaiul poate fi lăsat la infuzat de 3 ori.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ZMEURĂ CREMOASĂ - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ZMEURĂ CREMOASĂ - ceai de fructe

Cei mici iubesc zmeură. Noi iubim pe cei care iubesc bunătăti ... si astfel nu am putut pierde fructele roșii suculente de vară in oferta noastra de ceaiuri de fructe. În plus față de faptul că este plin de antioxidanți și minerale, mirosul lor este grozav și gustul lor este si mai bun. Ceai din fructe de zmeure întregi puteti pregăti pentru prescolari. Serviti-l cald sau rece, el va fi întotdeauna perfect. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,8 Lei /250 g 28,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

ASSAM TGFOP 1 - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASSAM TGFOP 1 - ceai negru

Nu fierbeti apa pentru ceai mult timp. Puneti frunzele de ceai într-un ceainic inainte incalzit și turnati apă fierbinte. Asteptați timp de trei minute și puteți turna băutura de chihlimbar în cești. Dați-le prietenilor în jurul mesei, vorbiți, amintiți-va de momente placute, planificați. Exact pentru astfel de momente, s-a născut ceaiul negru din Assam. A fost creat pentru a aduce armonie și bunăstare acolo ,unde stiu sa o traiasca. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
74,9 Lei /250 g 30,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

GOLDEN TIPPY ASSAM FTGOP 1 MOKALBARI - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN TIPPY ASSAM FTGOP 1 MOKALBARI - ceai negru

In grădinile de ceai din Assam exista un fus orar special. L-au introdus în timpul colonizării britanice, ca țăranii locali sa nu uite sa se trezeasca devreme dimineata pregatiti de lucru. Ceaiul Tea Garden sau Bagantime este schimbat cu o oră în fata. Încercați sa va faceti timp de o ora pentru ceaiul negru de calitate. Assam din Mokalbari este de cea mai inalta calitate. Merită cu siguranță atentia Dvs. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
134,1 Lei /250 g 53,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »