075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

OAZA DE LINIȘTE BIO - ceai de plante

Cod: 1539

Să aveți propria voastră oază. Să puteți evada oricând dintr-o civilizație fierbinte, să vă întindeți picioarele la umbra palmierilor înalți, să umeziți buzele cu apă rece. Oazele au fost și continuă să fie una dintre minunile naturale, care atrag atenția călătorilor (nu numai) obosiți. Acum vă puteți crea și acasă un loc mic, privat, plin de liniște și aer curat. Ceaiul de plante BIO Oaza de liniște calmează mintea și stimulează corpul.

Pachete mari:
Pachete mici:
82,3 Lei /250 g 32,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 3. 12. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Ovocná, Fin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 6 ani
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Lamiaceae 15%, Iarba de lamaie, Floare de galbenele, Frunze de mentă, Bucăți de ghimbir, Frunze de melissa, , Cardamon, Aromă naturală

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

Ceaiul din plante Oaza de liniște BIO va oferi mai multe experiențe gustative. Amestecul este preparat atât din plante aromate cât și din condimente. Dar, compoziția generală răsună armonios, infuzia de culoare galbenă deschisă este dulce și ușor fructată.

ORIGINEA CEAIULUI

S-ar putea să fiți familiarizați cu cele opt ingrediente, care alcătuiesc ceaiul de plante Oaza de liniște BIO. Însă este posibil să vă bucure informațiile mai detaliate, datorită cărora nu veți afla numai despre originea plantelor din baza acestuia, dar și efectul lor asupra stării de spirit. Iubitorii de ceai nerăbdători, citiți.

În primul rând, subliniem că toate ingredientele acestui amestec de ceai sunt de calitate BIO. Aceasta înseamnă că au fost crescute, recoltate și depozitate cu grijă pentru protecția mediului. Nu au intrat în contact cu substanțe nocive, lucru confirmat prin certificări, pe care furnizorul lor trebuie să le prezinte. Plantele și condimente provin din Uniunea Europeană.

Iarba de fier (Sideris scardica), adică așa-numitul Ceai Muntele Grecesc, are un mare merit pentru gustul și efectul ceaiului Oaza de liniște BIO. Grecii antici au adunat această plantă și au folosit-o pentru a vindeca rănile pe care le-au suferit în bătălii. Planta de cel mult jumătate de metru crește în locuri uscate și mai înalte, de obicei între rocile din Grecia, Turcia și Bulgaria. Este acoperită de puf, înflorește foarte banal. Pentru ce este utilizată, în afară de vindecarea cicatricilor războinicilor greci? În medicina populară, se recomandă pentru liniștire, întărirea imunității și detoxifiere. Conține atât uleiuri esențiale, cât și magneziu, potasiu sau sodiu.

Un alt element important al acestui ceai sunt gălbenelele(Calendula officinalis), cunoscute pentru efectele lor antiinflamatoare și calmante. Florile de culoare portocalie sunt folosite pentru unguente, ceaiuri și tincturi. Sunt popular nu numai în medicina naturistă europeană, dar și în India. Această plantă anuală se dezvoltă bine în soluri uscate în locuri însorite, o putem găsi în Europa și în întreaga zonă temperată.

Merită să menționăm și mirtul lămâios (Backhousia citriodora), ale cărui frunze sunt o sursă de citral, substanțe aromatice, cu un parfum puternic de lămâie și efecte antimicrobiene. Din mirtul lămâios se produc de exemplu, deodorante și parfumuri, produse de cofetărie sau băuturi. Frunzele uscate sunt foarte bune pentru prepararea ceaiului - se adaugă la ceaiuri negre și verzi și le oferă o aromă proaspătă, citrică. Mirtul lămâios este un arbust înalt sau un copac mai mic, care provine din Australia.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 6-8 minut Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Preparați ceaiul de plante cu apă clocotită (100 ˚C), în raport de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Lăsați să infuzeze timp de 6-8 minute (cană acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


AMESTEC DE PLANTE MORINGA AURIE(NATURALĂ)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE MORINGA AURIE(NATURALĂ)

Asta pur si simplu vreti! Vă prezentăm o noutate aromată de care nu vă săturati niciodată. Amestecul de plante Moringa Aurie am pregatit pentru toți cei care bea ceai de dimineață până seara. Nu conține cofeină, dar are o mulțime de vitamine și antioxidanți. Pregatiti-l pentru dvs., pentru soția, copiii vostrii sau pentru bunica voastră ... Cu siguranță le va gusta. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
73,6 Lei /250 g 29,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 3. 12. 2021

COȘULEȚ PLIN CU PLANTE - amestec de plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COȘULEȚ PLIN CU PLANTE - amestec de plante

Cât de frumos arată, și ce gust bun! Un coș plin cu plante aduce bucurie de mai multe ori. Ceaiul pregatit din ele puteti bea timp de multe zile. Vă va reîmprospăta și vă va înveseli. Datorită roiniței, vă descurcati repede la lucru, menta vă ajută cu senzația stomacului umflat, iar căpșunile adaugă un gust pentru momentele de seară în doi. Toate ingredientele asigură îmbunătățirea imunității, regenerarea rapidă și detoxifierea plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
75,5 Lei /250 g 30,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 3. 12. 2021

GRĂDINA CU PLANTE - amestec de plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GRĂDINA CU PLANTE - amestec de plante

Căutați ceai pe care să-l puteți savura la ora cinci dimineața și la ora zece seara? Care să pregătiti unui preșcolar și unui străbunic? Care este perfect fierbinte și la fel cu gheață? Aici este! Amestecul de plante este amestecat exact pentru astfel de situații. Să vă bucurati de el în toată frumusețea sa pură. Vă puteți imagina că pentru dvs. am trecut grădina din spatele casei și culegem o bucată din fiecare plantă. Infuzati cu apă fierbinte și respirati adanc ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
55,1 Lei /250 g 22,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 3. 12. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »