OOLONG GINSENG SUPERIOR
Marele Oolong este ca si facut pentru toți entuziaștii de wellness stil. Oferă beneficii extraordinare pentru sănătate oamenilor,pe plan mental, sportiv,de relaxare și recuperator. Oolong Ginseng este o combinație de ceai semi-fermentat delicios și plante benefice. Medicina chineză populară doar pentru dvs.!
Compoziție
Oolong Ginseng 100%Infuzie și gustul ceaiului
Oolong Ginseng are un miros puternic, fascinant și o infuzie de chihlimbar. Aroma este bogată, proaspătă, cu o urmă plăcută de ginseng.
Originea ceaiului
Oolong aparține la nivel mondial printre ceaiuri la "specialități"foarte apreciate. Este semi-fermentat, deci este undeva intre ceaiul verde si negru. Este fără fermentație mare de ceai negru și cu un nivel mai scăzut de cofeină. În China, Oolong este clasificat ca ceai tradițional. Acesta este produs printr-un proces unic în care frunzele de ceai sunt lăsate la soare, apoi oxidate (interval 8-85 procente) și în final sunt rulate, presate sau răsucite în bile mici. Majoritatea din Oolong se pregătesc cele mai bune specialități de ceai din soiuri speciale. Printre cei mai notabili producători se numără munții nordului Fujian. În mod tradițional, ginsengul a fost adus la Oolong, fiind fiert în apă si apoi folosită pentru pregătirea ceaiului. Datorită tehnicilor moderne, ceaiul de ginseng poate fi produs direct. Din rădăcina acestei plante cu spectru larg, se pregătește pulberea pe care o îmbogățește Oolong. Părțile subterane ale plantei se usucă fie la soare, fie fierte într-o infuzie cu zahăr sau pe bază de plante. Pulverizați sau tăiați înainte de utilizare. Calitatea ginsengului Oolong identifică experiența prin degustarea aceleiași cantități de apă caldă după degustarea ceaiului. Dacă simți plăcut ginsengul în gură, poți fi sigur că este un ceai de înaltă calitate. Oolong ginseng pe piață apare, de asemenea, sub numele Ren Shen Wu lung, Ginseng Oolong, Ren Shen Oolong, ginseng Wu lung sau Lan Gui Ren.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
80 - 90 °C | 3-5 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul Oolong puneți apă fierbinte de 80-90 °C în proporție de 1-3 lingurițe (2-4 grame) la 250-300 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.