075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ORZ TÂNĂR VERDE MĂCINAT

Cod: 856

Fiti tineri si proaspeti! Dați organismului antioxidanți, vitamine și minerale. Puteți face acest lucru cu două lingurițe de orz tânăr pe zi. Un alt așa-numit super aliment, desigur, nu este o garanție a bucuriei sută la sută. Dar va ajuta la declanșarea proceselor naturale în organism. Orzul macinat din Manu este un produs natural pur. Nu există arome, coloranți sau produse de umplutură.

Pachete mari:
Pachete mici:
48,5 Lei /250 g 19,4 Lei /100 g
Vom livra luni, 4. 10. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
De plante

Compoziție

Orz 100%

Infuzia și gustul orzului

Orzul verde tânăr măcinat are culoarea verde deschis. Are gust de plante, dulceag, nu este amar nici astringent. Gustul său este totuși specific. Se adaugă direct în băuturi sau mâncăruri. Pentru că este într-adevăr vorba de frunze măcinate și nu de extract, nu se dizolvă complet.

Originea orzului

Deoarece orzul (Hordeum) aparține culturilor tradiționale din Europa, și pentru furnizarea lui alegem specialiști europeni. Pentru a nu nedreptății celelalte continente, adăugăm că deja în perioada preistorică este demonstrată utilizarea orzului în Africa și în Asia. De aici a ajuns probabil orzul la noi,cu 5000 de ani în urmă. Bine cunoscuta cultură agricolă din familia Gramineelor include 25 de specii sălbatice și una de cultură - orzul (Hordeum vulgare). Este o plantă anuală sau multianuală, a cărei inflorescență este spicul iar roadele sunt cerealele. Orzul a fost una dintre primele culturi domesticite. Cele mai vechi dovezi ale cultivării sale datează din anii 8500 î.e.n. Vânătorii și culegătorii în epoca paleolitică îl semănau intenționat. Cele mai vechi așezări, unde se întâmpla astfel, se găsesc în nordul Siriei, Iranului și Iordaniei.

Mai târziu, orzul a fost folosit inclusiv ca monedă, i-au fost atribuite semnificații religioase sau ritualice, în Grecia antică făcea parte din alimentația specială a gladiatorilor. Dar înapoi la orzul tânăr. Nu este altceva decât stadiul incipient al cerealei. În frunzele verzi ale orzului au fost descoperite substanțe cu un impact pozitiv semnificativ asupra sănătății umane. Așa-numitele alimentele verzi sau superfood, între care este încadrat orzul împreună cu spirulina, chlorella și grâul tânăr, conțin substanțe nutritive importante necesare pentru buna funcționare a tuturor organelor. Și deoarece orzul tânăr este, de asemenea, plăcut la gust și nu are nevoie de dozare "în kilograme", în ultimii ani a devenit literalmente un bestseller. În majoritatea cazurilor, orzul verde (tânăt) este vândut sub formă de extracte sau pastile. Adesea, un astfel de produs este îmbogățit cu o serie de alte substanțe care îi adaugă gust, culoare, formă. Orzul măcinat din oferta noastră nu conține nimic în plus. Este un produs natural pur, produs prin măcinarea plantelor de orz cultivate în condiții stricte fără pesticide. Nu se dizolvă în băuturi, pe de altă parte, puteți fi siguri că primiți 100% ingrediente naturale.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți o linguriță de orz verde într-o băutură la temperatura camerei (apă, suc de fructe) și amestecați.
  2. Consumați de 2-3x pe zi.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Orz tânăr
Valoarea energetică: 1262 kJ/302 kcal
Grăsimi: 6,4 g
din care saturați: 3,3 g
Carbohidrați: 12,2 g
din care zaharuri: 3,3 g
Proteină: 26,6 g
Sare: 1,4 g
Fibre: 39,3 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


Armurariu (Silybum marianum) - mărunțit
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Armurariu (Silybum marianum) - mărunțit

Poate veți spune că-i doar un ciulin, și-l veți ocoli. Dar, merită atenție. Fructele lui au fost utilizate și recomandate de medicul antic grec Dioscorides și de botanistul roman Plinius. Nu este suficient? Aruncați o privire și în ierbarul bunicii. Armurariul se află cu siguranță pe primele locuri. Și nu vă faceți griji cu privire la denumirea sa complicată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
32,7 Lei /250 g 13,1 Lei /100 g
Vom livra luni, 4. 10. 2021

SPIRULINA, pulbere - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SPIRULINA, pulbere - plantă

Nu are frunze nici rădăcini. Nu crește pe plantații nici în munții înalți. Totusi efectele acestui organism sunt incontestabile. Despre ce vorbim? Despre Spirulina,planta de apă dulce utilizată de azteci. Altele din așa numite alimente verzi, va puteti amesteca in smoothie, iaurt etc. Are culoare frumoasa de smarald și gust de iarba dulce-acrisor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,5 Lei /250 g 28,6 Lei /100 g
Vom livra luni, 4. 10. 2021

CHLORELLA BIO - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHLORELLA BIO - pulbere

Cine a gustat alge marine, își poate imagina gustul lui Chlorella. Super-aliment popular nu este doar sărat. La unii le place cu gust de ceai verde sau nuci și se bucură de ea doar cu apă, altii cu alt ton specific de smântână sau in suc. În toate cazurile, este o modalitate minunată, naturală de a vă proteja corpul de multe afecțiuni și de a obține vitalitatea necesară. Dati verde la alge verzi curate! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
121,0 Lei /250 g 48,4 Lei /100 g
Vom livra luni, 4. 10. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »