075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

Paradisul divin BIO - ceai negru

Cod: 1812

Se spune că paradisul este ceva ce purtăm cu toții în noi. Dar se poate întâmpla să pierdem pentru o vreme calea spre el. Ce se întâmplă atunci? Pregătiți o cană de ceai cald și parfumat și savurați fiecare înghițitură în liniște. Amestecul Paradisul divin BIO este plin de fructe tropicale și este completat cu un ceai negru delicios. Pe lângă faptul că vă oferă o mulțime de ananas, mango și lămâi, vă va oferi și energia de care aveți nevoie. Mergeți în paradis!

Pachete mari:
Pachete mici:
99,8 Lei /250 g 39,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Fructe exotice
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai negru BIO, Bucăți de mango BIO 11%, Bucăți de ananas BIO 6%, Larbă de lămâie BIO, Aromă naturală BIO, Petale de trandafir BIO, Ulei de lămâie BIO, Petale de albăstrea BIO

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul Paradisul divin BIO oferă o infuzie de culoare închisă, roșu-maronie. Deoarece are la bază ceaiul negru, nu are miros doar de fructe, pe care le conține, dar și a "ceai clasic" - adică dulce și proaspăt în același timp. Gustul poate fi descris ca fiind cu adevărat tropical. Notele de mango, ananas și lămâie se suprapun peste ceaiul negru bogat și armonios. Rezultatul este o băutură jucăușă și cu gust frumos colorat.

Originea ceaiului

Puteți recunoaște un ceai negru de calitate după aspect și gust. Ceaiurile de cea mai bună calitate tind să fie cu frunze întregi, cu o proporție mare de vârfuri și muguri argintii. Ceaiurile negre excelente pot fi, de asemenea, modelate sau pot avea frunze mai mici, dar dacă găsiți "praf de ceai", este probabil un ceai de calitate inferioară, mărunțit, potrivit pentru a fi folosit de exemplu pentru pliculețe de ceai. Gustul ceaiului negru de selecție este, de asemenea, un indicator al calității acestuia. Ar trebui să fie pronunțat, dulce, plăcut astringent, în unele cazuri ușor cremos, în altele cu urme de citrice, flori sau condimente. Și, bineînțeles, ceaiurile cu eticheta BIO sunt printre cele mai bune. Este evident că acestea provin din agricultura ecologică, care nu folosește îngrășăminte sau soluții de stropire produse industrial. Prin urmare, ceaiurile nu conțin reziduurile nedorite ale acestora.

Cei mai importanți producători de ceai negru sunt, bineînțeles, China, Taiwan și India, dar și Coreea, Nepal, Sri Lanka și Iran sunt, de asemenea, importante, iar unele țări africane furnizează, de asemenea, ceaiuri excelente pentru întreaga lume. Producția de ceai negru este o afacere sofisticată, care necesită utilizarea atât a metodelor tradiționale, cât și a celor moderne. După ce frunzele de ceai se culeg în grădini, sunt lăsate să se ofilească pentru scurt timp și sunt transportate la fabricile de prelucrare. Acolo, ceaiul este fie rulat manual (sau mecanic), fie rupt în bucăți mai mici. În ambele cazuri, se eliberează sucul celular și se declanșează procesul natural de fermentare. Într-un mediu cald și umed, ceaiul își schimbă culoarea, gustul și aroma. Fermentația trebuie monitorizată și oprită la momentul potrivit, deoarece aceasta va afecta caracteristicile finale ale ceaiului. În cele din urmă, ceaiul trebuie uscat, sortat și ambalat.

După cum puteți vedea, producerea ceaiului negru nu este ușoară. La fel de solicitantă este și procesarea fructelor și a plantelor, astfel încât acestea să păstreze maximum de substanțe valoroase, precum și gustul și aroma minunată, care ne fac să le iubim atât de mult. De aceea, atunci când alegem furnizorii de ingrediente pentru ceaiurile noastre, ne asigurăm că garantează cea mai bună calitate, precum și metodele de depozitare, ambalare și transport alese de furnizorii noștri.

Mango, ananasul, iarba de lămâie, precum și florile de albăstrea și trandafirii, au fost supuse unei conservări, care nu le-a compromis textura și nu le-a răpit nimic din naturalețea lor. După ce turnați apă caldă peste ele, veți vedea că au un aspect proaspăt. Marele avantaj al ceaiurilor în vărsate este că puteți vedea ce ingrediente conțin și cât de mult sunt de fapt în pungă. Și puteți alege cât de tare să fie ceaiul preferat.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul negru se prepară cu apă clocotită de 100 ̊C în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru a prepara ceaiul într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MANDARINĂ SPANIOLĂ - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANDARINĂ SPANIOLĂ - ceai negru

Cum arata o zi din viața iubitorului de ceai? Dimineața ceai, ceai de după-amiază, ceai de seară. Și între timp? Ceai! Pregătiti-vă ceai bun ori de câte ori doriți. Vă recomandăm să încercați Mandarină spaniolă. Se bazează pe clasicul ceai negru din Ceylon. Am adăugat coaja de mandarină, fructe confiate și petale de trandafir. Rezultatul? Un ceai exceptional pe care îl puteți savura toată ziua. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
51,2 Lei /250 g 20,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023

CEAI PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE - amestec

Nu spuneți că nu doriți să fiți sănătoși și frumoși. Noi sigur ca da! Deci, am luat toate bunurile care sunt benefice pentru starea noastră mentală și fizică, din ele am amestecat un ceai benefic. Oferă vitamine, minerale și antioxidanți cu gust de lux și nu costă prea mult. Sau ezitati? Fiecare are nevoie de ceai pentru sănătate și frumusețe! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
75,8 Lei /250 g 30,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023

VIS DE PĂDURE - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE PĂDURE - ceai negru

Cum se viseaza în pădure? Mirositor și dulce. Puneți-vă capul în muschi, ridicati picioarele pe ciot și observați norii prin ramurile copacilor. Sub mâna stângă căpșuni, la genunchiul drept afine. Ca nu aveti timp sa relaxati? Ca afara chiar acum ninge? Că aveti piciorul în ghips și pădurea e departe? Pregatiti ceaiul! Visul despre pădure puteti visa în salon, birou, iaht, sală de gimnastică și bibliotecă. Ceaiul intotdeauna va inveseleste. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
65,7 Lei /250 g 26,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »