PENTRU BĂRBATUL CORECT - doză cadou 150g
Oferă-le celor dragi un cadou frumos care va încânta mintea și papilele gustative! Am pregătit pentru dvs. un pachet exclusiv de ceai într-o cutie de cadou.
"Pentru ceea ce porți pe umeri tei"
Recipientul este umplut până la refuz.
Compoziție
Ceai negru 56%, Praf de cardamon 10%, Iarba de lamaie 10%, Cassie 9%, Ghimbir, Anason stelat, Cuișoare, Sâmburii de piper roz, Scorțișoară, NucșoarăInfuzie și gustul ceaiului
Infuzie tipica portocalie închisa, aromă puternică și bogată. Asa este Masala Chai. Baza ceaiului este ceai negru de calitate Assam completat cu sase tipuri de condimente si iarba de lămâie. Are un gust extrem de interesant și are efecte excelente asupra sănătății. Veți găsi in el anason, ghimbir ghimbir picant, scorțișoară dulce și citrice răcoritoare.
Originea ceaiului
Ceaiul negru din India este facut di frunze de ceai din arbuști de ceai chinezesti, specie Assamica. Ele cresc în valea râului Brahmaputra, unde clima este destul de caldă și umedă. Frunzele sunt destul de mari în comparație cu alte soiuri de ceai, au o culoare verde închis și un gust plăcut dulce. Acestea sunt recoltate din luna martie și prelucrarii lor se acordă atenție maxima. A Pentru fermentație,frunzele nu sunt macinate, doar intinse și lăsate la suprafața pentru procesul de oxidare a enzimelor chimice naturale. Acest lucru evidențiază culoarea și gustul lor. Fermentarea se oprește cu temperaturi ridicate, deci următorul pas este ca frunzele de ceai sa se usuce cu aer cald. Urmeaza sortare, eșantionare pentru testare și ambalare. Condimentele pe care le găsiți in Masala Chai sunt achiziționate de la partenerii noștri certificați din UE. De asemenea, iarba de lămâie provine din agricultura ecologica si nu contine metale grele sau alte substante nocive.
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.