075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PENTRU CEA MAI DRAGĂ BUNICĂ - cutie cadou 280g

Cod: 1442

Oferiți-le celor dragi un cadou frumos care va încânta toate simțurile! Am pregătit un pachet exclusiv de cafea într-o cutie cadou.

„Pentru dragostea și bunătatea ta”.

83,5 Lei cu TVA
76,6 Lei fără TVA
Momentan indisponibil
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Infuzie și gustul ceaiului

Infuzia este frumoasă și plină, are o culoare portocalie închisă și o aromă proaspătă și echilibrată. Dupa degustare, identificam rapid portocalele, scortisoara si merele. Când ceaiul diferă, farmecul ghimbirului vine la rând. La fel ca și alte ceaiuri ayurvedice, este de asemenea potrivit ca femeile să pregătească ceai cu gheață.

Originea ceaiului

Determinarea originii ingredientelor nu poate fi o singură propoziție. Cele mai multe sunt cumpărate de la furnizori dovedit din UE (deși nu toate materiile prime sunt în creștere în Europa) pentru Rooibos ne-am dus în Africa de Sud. În orice caz, dacă fructe, ierburi și condimente oriunde, sunt 100% naturale și provin din agricultura ecologică și impactul pozitiv al acestora asupra sănătății maxime. Scorțișoară crește în Thailanda, Indonezia, China și Birmania de unde provine. Este o scoarță de scorțișoară, până la un copac de 10 metri lungime. Rooibos este "ceaiul ne-ceai". Este făcută din frunzele arborelui de ceai, care apare în mod natural numai în munții din Cederberg, Africa de Sud, și este bine. Tijele și crenguțele în formă de ac produce o frumoasă culoare de mahon datorită fermentației. Ghimbirul provine din Asia de Sud-Est. Acestea sunt rizomi cu aromă distinctă și aromă picantă. Cardamomul este condimentul de bază al Indiei. Este cultivat și în Sri Lanka, Guatemala și Tanzania. Vindecarea sau vindecarea folclorică folosește semințe roșu-brun.

Instrucțiuni de preparare

  1. La ceaiul ayurvedic adăugați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »