075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PENTRU DOMNUL PROFESOR - cutie cadou 110g

Cod: 1444

Oferiți-le celor dragi un cadou frumos care va încânta toate simțurile! Am pregătit un pachet exclusiv de cafea într-o cutie cadou.

„Pentru răbdarea pe care ne-o acordați”.

Recipientul este umplut cu boabe de cafea până la vârf.

50,3 Lei cu TVA
46,2 Lei fără TVA
Momentan indisponibil
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Bucăți de mere, Rooibos verde 15%, Sporiș, Honeybush verde, Bucăți de portocale 5%, Murele 2%, Frunze de coacaze negre, Aroma, Frunze de mure, Coacăze negre, Floare de galbenele

Infuzie și gustul ceaiului

Infuzie galben deschis și aromă delicioasă de miere și portocală. Acestea sunt caracteristicile amestecului de plante Relaxation. Gustul este extraordinar de luminos și dulce, cu Honeybush și Rooibos care apar în el, precum și mure, portocale, mere și coacăze.

De asemenea, recomandăm acest ceai în tratamentul cu gheață.

Originea ceaiului

În afara Rooibos și Honeybushe toate ingredientele sunt fabricate în UE. Datorită cooperării pe termen lung cu furnizorii certificați, putem alege materiile prime de cea mai bună calitate din ceaiurile noastre. Ele provin întotdeauna din agricultura controlată și nu conțin metale grele sau alte substanțe nocive.

Fructul este intotdeauna ales sanatos si matur. Se conservă prin liofilizare, așa-numita liofilizare. Aceasta este o tehnologie specială în care piese mari sunt înghețate de șoc și uscate sub presiune scăzută. Păstrează până la 90% din vitamine și toate proprietățile senzoriale importante. După udare, fructul arată, gustă și miroase proaspăt. Rooibos este ceai-nečaj, care este produs din frunze de arbore de ceai Capoe.

Se dezvoltă exclusiv în Africa de Sud, lângă Cape Town și este foarte solicitantă pentru condițiile solului, umiditatea și altitudinea. Se recoltează întreaga ramură cu frunze asemănătoare acului, care sunt tocate și uscate numai în cazul variantei verde Rooibos. Honeybush aparține aceleiași categorii. Este pregătit de la Cyclopia intermedia, denumită în mod obișnuit "miere". El apare și în Africa de Sud, iar întreaga recoltă și frunzele sunt folosite pentru recoltare. După ce sunt tăiate, verdele Honeybush este uscat la soare. Honeybush este extrem de sensibil la substanțele chimice, unde acestea se găsesc în aer, sol sau apă.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »