075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PENTRU O ZI FRUMOASĂ - doză cadou 250g

Cod: 1255

Oferiți celor dragi un cadou frumos care va încânta toate simțurile! Am pregătit pentru dvs. un ambalaj exclusivist cu ceai într-o cutie cadou.

„Nu vă faceți griji pentru lucrurile mărunte”.

Recipientul este umplut până la vârf.

100,6 Lei cu TVA
92,3 Lei fără TVA
Momentan indisponibil
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Ananas confiate (ananas, zahăr), Mango confiate (mango, zahăr) 30%, Clin de portocala, Bucăți de căpșuni, Flori de gălbenele, Șofrănel, Vitamina C, E, B6, B1, B12, acid folic, biotină, Aromă naturală

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe Mango luminos oferă o infuzie de culoare galben deschis până la portocaliu deschis. Aroma băuturii este deosebit de netedă. Combină tonurile dulci și acide ale fructelor. Când este gustat, compoziția este foarte armonioasă și delicată, ușor citrică.

Originea ceaiului

Ingredientele din care am amestecat strălucitor Mango provin de la un furnizor european. Fructele au fost conservate prin așa-numita liofilizare, adică uscare prin înghețare. Este un proces tehnologic unic bazat pe sublimarea apei înghețate la presiune și temperatură joasă. Se folosește pentru materiale care pot deteriora temperatura. În cazul bucăților de fructe, apropo, foarte mare, liofilizarea este o garanție a conservării vitaminelor și a altor beneficii pentru sănătate, dar și a culorii, mirosului și gustului natural.

Plantele au fost uscate în condiții foarte stricte și au fost depozitate și ele. Toate materiile prime din ceaiul Mango este un produs al agriculturii ecologice și, prin urmare, nu conține substanțe nocive.

Dacă sunteți interesat de detaliile ingredientului principal al ceaiului, dorim să spunem că mango-ul este unul dintre cele mai cultivate fructe din lume. Popularitatea sa a fost adusă chiar la el prin numele împăratului fructelor sau al fructelor zeilor. Fructele de copaci de mangrove, de 35-40 de metri înălțime, au fost menționate pentru prima dată în scris în 1510 în textul italian al lui Ludovico di Varthema.

Mango a fost inițial cultivată în sudul și sud-estul Asiei. Se spune că oamenii l-au cunoscut în secolul al IV-lea î.Hr. Se descurcă bine în condiții climatice tropicale și subtropicale. Astăzi sunt marii producători din India, China, Spania, dar și America, Africa, Australia sau Coreea de Sud.
Fructele mature de manga pot varia în funcție de culoare - sunt galben, portocaliu, roșu sau verde. Ele sunt de obicei dulci și au gusturi precum prune, pepeni de ananas sau avocado. Ele sunt folosite pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare și băuturi. Manga imatur este procesată în găini, tratată ca legume. Conservele de fructe pot fi consumate direct, uscate, adăugate la deserturi și altele asemenea.

Din punct de vedere nutrițional, mango conține vitamina A, vitaminele B, vitamina C, E și K. De asemenea, este evaluat pentru conținutul ridicat de potasiu, calciu și magneziu.

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 13 kJ / 3kcal
Grăsimi: 0.1
din care saturați: 0.1
Carbohidrați: 0.7
din care zaharuri: 0.6
Proteină: 0.1
Sare: 0.01
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »