075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PENTRU SINELE TĂU - cutie cadou 110g

Cod: 1256

Oferă-le celor dragi un cadou frumos care va încânta mintea și papilele gustative! Am pregătit pentru dvs. un pachet exclusiv de ceai într-o cutie de cadou.

"Fii prietenos cu tine însuți și sinele tău va fi fericit."

57,2 Lei cu TVA
52,5 Lei fără TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Ceai alb Pai Mu Tan 33%, Ceai verde 26%, Scorțișoară, Coaja de lămâie, Migdale, Clin de portocala, Aromă naturală, Petale de trandafir

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul alb aromat Tornado Lu poate fi găsit într-un miros dulce, din care puteți simți cele mai distinse portocale, scorțișoară și migdale. Infuzia are o culoare galbenă profundă, gustul este delicios dulce și miere. Desigur, veți identifica citrice, dar și migdale și scorțișoară. Un ceai verde este acoperit de astrigență, ușoară.

Originea ceaiului

Pai Mu Tan este un ceai alb chinez a cărui reputație și gust nu au nevoie de comentarii. Ceaiul renumit care nu a trecut prin fermentație a fost inițial furnizat exclusiv Curții Imperiale. Numele său se traduce ca o bujor alb- miroase atât de dulce și arată delicat. Ceaiurile albe sunt pline, uscate pentru o perioadă lungă de timp și la temperaturi scăzute. Gustul lor este, prin urmare, foarte asemănător cu gustul natural al frunzelor de ceai. Pe piață, Pai Mu Tan poate fi găsit și sub numele de Bai Mu Dan.
Chiar și ceaiul verde din China nu este necesar să îl descriem într-un mod semnificativ. O amărăciune blândă și o gamă largă de arome îl pun în prim-planul popularității. Desigur, trebuie să menționăm și opțiunile încurajatoare pentru ceaiul verde și efectele unice ale consumului lor asupra sănătății. Ceaiurile verzi sunt aproape sinonime cu China, grădinile de ceai și maestrii de ceai sunt foarte respectabili. Ceaiul verde din China se face prin repunerea în abur a frunzelor zdrențuite și prăjirea în tigaie. Acest lucru vă va oferi un gust unic de fum.
Alte ingrediente din care se amestecă Tornado Lu provin din agricultura ecologică. Le cumpărăm de la furnizori europeni certificați, care nu se ocupă doar de recoltare și conservare, dar stochează și exportă materii prime foarte stricte. Fructele sunt liofilizate, adică uscate, congelate. Datorită acestui fapt, își păstrează gustul, culoarea și mirosul excelent și nu pierde nici o vitamine sau alte substanțe valoroase.
Tornado Lu este aromat cu o picătură de aromă naturală. Datorită acestui fapt, își menține aroma naturală și aroma mai lungă. Aroma naturala nu trebuie sa vă sperie - nu contine purtatori de parfumuri sintetici, asa ca nu provoaca arsuri la stomac sau supra-acidifiere.

Instrucțiuni de preparare

  1. Bílý čaj zalijte vodou o teplotě 70-80 °C v poměru 1 čajovou lžičku na 1,5-2dl.
  2. Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc.
  3. Doba vyluhování 2 - 3 minuty (přikrytý šálek), poté přeceďte.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PENTRU FERICIREA VIEȚII - doză cadou 130g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PENTRU FERICIREA VIEȚII - doză cadou 130g

Oferă-le celor dragi un cadou frumos care va încânta mintea și papilele gustative! Am pregătit pentru dvs. un pachet exclusiv de ceai într-o cutie de cadou. "Bucurați-vă de orice lucru mic" Recipientul este umplut până la refuz. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
66,4 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

MAGIA CRĂCIUNULUI - cutie cadou 180g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MAGIA CRĂCIUNULUI - cutie cadou 180g

Oferiți-le celor dragi un cadou frumos care va încânta toate simțurile! Am pregătit un pachet exclusiv de cafea într-o cutie cadou.„Sărbători frumoase de Crăciun”. Recipientul este umplut cu boabe de cafea până la vârf. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
64,1 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

SOMN LINIȘTIT - ceai de plante 140g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SOMN LINIȘTIT - ceai de plante 140g

Evocă vise dulci și somn de calitate. Delicatețea roiniței,  gingășia florilor de iarbă neagră, mângâierea mușețelului și prospețimea mentei. Plantele pe care le-am ales pentru ceai pentru cel mai dulce somn au fost folosite și de străbunicile noastre. Mirosul lor vă va purta peste șapte mări și șapte țări ... Acolo unde visele sunt dulci și unde se adună forțe noi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
61,1 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

Ați vizualizat


MIX DE FRUCTE CU YUZU - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MIX DE FRUCTE CU YUZU - ceai de fructe

Pachete mari:
Pachete mici:
77,0 Lei /250 g 30,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »