PU ERH CU UN NDICIU DE LĂMÂIE
Întunecat și proaspăt, puternic și subtil. Am combinat naturaletea al chinezului Pu Erh cu tonul acru de lămâie european. S-a creat o compoziție foarte atractivă și gustoasă. Cu continut mai mic de teina, aceasta comoara de lamaie se poate consuma toata ziua. Și poate vă ajuta să intrați ulterior în lumea ceaiurilor fermentate. Poate nu-l indragiti la prima gustare. Dar dacă reusiti a doua oara, va indragostiti pentru toată viața.
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh 80%, Iarba de lamaie, Coaja de lămâie, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Pu Erh ceai cu un indiciu de lămâie dă o infuzie de culoare portocaliu închis. Miroase ca o lămâie proaspătă și proaspătă. Vă puteți aștepta la aceeași combinație de la gustul său - cineva din ea are o pădure de toamnă, un alt pământ umed. Adăugați prospețime citrice la acest lucru și veți fi aproape de acest aromat Pu Erh. Cu toate acestea, degustarea reală nu va înlocui nimic.
Originea ceaiului
De ce am ales Pu Erh? Doar pentru gustul și mirosul atipic. Ne place, de asemenea, din cauza conținutului mai scăzut al teatinei, care ne permite să ne bucurăm de acest ceai chinez vechi practic toată ziua.
Producția celei mai bune Pu Erh, care nu poate fi făcută fără frunze de arbori foarte vechi de arbori de ceai chinezesc (Camellia sinensis), a fost renumită în principal pentru provincia Yunnan. Orașul deluros din sudul Chinei, cu o altitudine medie de 1980 de metri, este asociat cu ceaiul de mii de ani. Nu numai datorită îngrijirii extraordinare a copacilor de ceai vechi, ci și pentru climatul specific afectat de ploaia musonică, se produce ceaiul din Yunnan, care nu este un concurent în întreaga lume.
Producția lui Pu Erh însăși este plină de mister. Ceea ce îl face un ceai de gust excepțional și efecte asupra sănătății este o fermentație suplimentară, lentă. După atingere, frunzele sunt fierte, apoi fierte, îmbuteliate și uscate. Ulterior, este necesar să le refacem umezeala și să lăsăm ceaiul să fermenteze. Deoarece Pu Erh este colectat nu numai de la muguri, dar și din frunze mai vechi care conțin bacterii și mucegaiuri, fermentația este complet naturală. Poate dura câteva zile sau luni. Odată ce este terminat, ceaiul este uscat și vândut fie ca vrac sau turnat în cărămizi sau prăjituri.
Al doilea ingredient important al ceaiului Pu Erh cu o atingere de lamaie este iarba de lamaie (Cymbopogon citratus). Engleză se numește parfum de lamaie și este o iarbă tropicală, toate având un miros caracteristic de lămâie. Este folosit nu numai pentru aromele meselor, ci și pentru industria cosmetică.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 2 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.